Povezane vesti
"Ličiš na moju bivšu devojku": Stari snimak hit na mrežama, jedni kažu da je šmeker, drugima muka dok gledaju
Mondo 10.10.2024
Susret na dodeli Oskara o kojem se ponovo priča. Pre 12 godina, na dodeli Oskara u Los Anđelesu, ekipa jedne televizije je snimila trenutak koji se ponovo, iznova šeruje na mrežama. U pitanju je trenutak kada oskarovki Dženifer Lorens, prilazi 53 godine… »
Slavni glumac prišao 53 godine mlađoj koleginici pa je ostavio bez teksta: "Ličiš na moju bivšu devojku", glumica mu…
Kurir 10.10.2024
Mnogi od nas komentarišu da je u današnje vreme velika razlika u godinama sasvim normalna stvar, ali izgleda da je tako bilo od oduvek, barem u svetu poznatih. Naime, u poslednje vreme na društvenim mrežama na aktuelnosti je ponovo dobio snimak slavnog… »
Vesti dana »
Kamiondžije blokirale neke granice na Balkanu: 'Tretiraju nas kao kriminalce'
BBC News pre 7 minutajoš 56 povezanih
Stiže nam oblačno vreme sa jakim padavinama: Nova prognoza RHMZ-a, moguć je i sneg
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih
Dolar potonuo 2% za nedelju dana, zlato probilo istorijski rekord! Stručnjaci savetuju u šta je bolje ulagati: "Cena bi mogla biti duplo veća"
Blic pre 2 satajoš 33 povezane
Rekordna gledanost vaterpola na RTS-u, finale Evropskog prvenstva pratilo čak dva miliona gledalaca
RTS pre 1 satjoš 29 povezanih
Siner: Podigao sam nivo igre, srećan sam zbog pobede protiv Darderija
RTS pre 47 minutajoš 60 povezanih