Povezane vesti
Izrael žestoko bombardovao centar Bejruta: Srušila se zgrada, najmanje 22 mrtvih! Gađan Nasralahov zet!
Kurir 10.10.2024
Posle dva dana zatišja, izraelske snage su ponovo bombardovale sam centar Bejruta, odnosno oblast Bačura, raketama, piše Bi-Bi-Si. Iako su najnoviji izraelski napadi ograničeni na južna predgrađa, ovo je treći put da su gađane druge oblasti… »
Izraelci žestoko udarili sam centar Bejruta, srušila se zgrada! Najmanje 11 mrtvih, zna se ko je bio meta
Mondo 10.10.2024
Lokalni mediji kažu da je očigledna meta bio Vafik Safa, zet Hasana Nasralaha. Posle dva dana zatišja, izraelske snage ponovo su zasule projektilima sam centar Bejruta, odnosno oblast Bačura, raketama, piše BBC. Iako je većina nedavnih izraelskih… »
Vesti dana »
U Beogradu na Slaviji protest studenata, poljoprivrednika i građana, odata počast nastradalima u Novom Sadu
Glas Amerike pre 16 minutajoš 33 povezane
Otvorena deonica Moravskog koridora, Vučić: Građani od sutra od 9 sati mogu auto-putem do Vrnjačke Banje
Euronews pre 2 satajoš 22 povezane
VIDEO: Helikopter pri poletanju udario u bolnicu u Turskoj i srušio se, četvoro mrtvih
Radio 021 pre 6 satijoš 16 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Forbes pre 9 satijoš 1 povezana
Jp "Putevi Srbije" izdalo saopštenje: Očekuje se povećan intenzitet saobraćaja, a ovo je razlog
Telegraf pre 47 minutajoš 18 povezanih