Повезане вести
Активисти "Крени-промени" 10 сати штрајковали, о бесплатним уџбеницима на наредној Скупштини Ниша
Јужне вести 11.10.2024
Активисти “Крени-промени”, који су сатима испред кабинета председника Скупштине Града Игора Новаковића, чекали верификацију иницијативе за бесплатне уџбенике за нишке основце отишли су тек синоћ око 21:30, након што су добили… »
Након још једне маратонске седнице ноћас усвојен ребаланс буџета Града Ниша
Еуроневс 11.10.2024
Одборници СГ Ниша усвојили су синоћ ребаланс буџета који износи нешто мање од 19 милијарди динара, што је око 17 милиона мање него што је првобитно било планирано. За ребаланс је гласао 31 одборник владајуће коалиције и један… »
Позив полицији због балона у скупштинској сали у Нишу
Нова 11.10.2024
: Један хелијумски балон пуштен са балкона скупштинске сале у Нишу, у време седнице, уплашио је председника градског парламента Игора Новаковића, који је због тога позвао полицију. Балон су пустили активисти покрета Крени-промени… »
Вести дана »
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 47 минутајош 4 повезане
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 27 минутајош 1 повезана
Понтонски мост код Свилајнца расклопљен због високог водостаја Велике Мораве
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Обрадовић у неверици: Био сам шокиран када су ми рекли да Паркер неће играти
Данас пре 32 минутајош 2 повезане