Povezane vesti

"Duško je saznao šifru od mog telefona, a onda smo se razveli" Karleuša novim detaljem iz braka sa fudbalerom ponovo…

"Duško je saznao šifru od mog telefona, a onda smo se razveli" Karleuša novim detaljem iz braka sa fudbalerom ponovo…

Kurir 11.10.2024
Srpska pevačica Jelena Karleuša izazvala je lavinu komentara nakon što je u jednoj emisiji otvoreno govorila o razvodu sa bivšim suprugom Duškom Tošićem. Tom prilikom otkrila je da je ključni trenutak njihovog raskida bio kada je Duško saznao… »
Duško zvao jk nakon razvoda i zahtevao od nje jedno: Ona iskulirala poziv, a onda joj je poslao poruku ...

Duško zvao jk nakon razvoda i zahtevao od nje jedno: Ona iskulirala poziv, a onda joj je poslao poruku ...

Kurir 11.10.2024
Jelena Karleuša nedavno je okončala brak sa Duškom Tošićem, sporazumnim putem, a sada je otkrila da ju je bivši zvao nakon razvoda. O njihovom odnosu mesecima unazad je brujao čitav region, a Jelena je nakon što je potpisla papire za razvod… »
"Varala sam Duška": Karleuša izazvala muk u studiju, otkrila i šta joj je tražio nakon razvoda

"Varala sam Duška": Karleuša izazvala muk u studiju, otkrila i šta joj je tražio nakon razvoda

Mondo 11.10.2024
Jelena Karleuša otkrila je kako se osećala kada je došla kući nakon razvoda od Duška, ali i šta je tražio od nje. Pevačica Jelena Karleuša nedavno se razvela se od fudbalera Duška Tošića, s kojim ima dve ćerke Niku i Atinu. Nakon 17 godina… »
"Duško me je zvao posle razvoda": Karleuša iznela sav prljav veš

"Duško me je zvao posle razvoda": Karleuša iznela sav prljav veš

B92 11.10.2024
Jelena Karleuša progovorila je o svim detaljima sporazumnog razvoda sa sada već bivšim suprugom, fudbalerom Duškom Tošićem, ali i detaljima njihovog odnosa. U emisiji "4 i po žene" Jelena je rekla da ju je Duško zvao posle razvoda, na čijem… »
Karleuša ponovo rođena, preokret sudbine: Nakon razvoda, Tošić ne prestaje da je zove, pokajao se?

Karleuša ponovo rođena, preokret sudbine: Nakon razvoda, Tošić ne prestaje da je zove, pokajao se?

Svet & Skandal 11.10.2024
Karleuša o razvodu od Duška iskreno i otvoreno Jelena Karleuša nedavno se razvela od Duška Tošića. Gostujući u emisiji “ 4 i po žene” na Informer TV govorila je kroz kakav je težak period prolazila za vreme braka, ali i kako se osećala kada… »
"Ja sam njega varala, ali to je veliko ništa..." Jelena Karleuša priznala sve o preljubama u braku sa Tošićem, a evo šta…

"Ja sam njega varala, ali to je veliko ništa..." Jelena Karleuša priznala sve o preljubama u braku sa Tošićem, a evo šta…

Kurir 11.10.2024
Pop diva Jelena Karleuša potpisala je sporazumni razvod od Duška Tošića posle 16 godina braka pre mesec dana, a sad je Karli otkrila sve o prevarama koje su se dešavale u njihovoj zajednici. Jelena je ispričala da ju je Duško tokom braka varao i da… »
"Napravila je budalu od Duška": Prepiska Severine i Tošića zgrozila Karleušu, ovo je posebno iznerviralo

"Napravila je budalu od Duška": Prepiska Severine i Tošića zgrozila Karleušu, ovo je posebno iznerviralo

Mondo 11.10.2024
Jelena Karleuša prokomentarisala je prepisku Severine i Duška Tošića o kojoj je Srbija brujala danima. Pevačica Jelena Karleuša bila je gošća jedne emsije u kojoj je sve iznenadila kada je priznala da je varala bivšeg supruga Duška Tošića, a… »
Jelena Karleuša priznala: Varala sam Duška kad sam shvatila da nema ljubavi!

Jelena Karleuša priznala: Varala sam Duška kad sam shvatila da nema ljubavi!

Svet plus 11.10.2024
Pevačica Jelena Karleuša otvoreno je priznala da je varala svog supruga Duška Tošića, ali tek kad je shvatila da među njima više nema ljubavi. U nedavnom intervjuu, osvrnula se na detalje njihovog odnosa i kako su oboje bili neverni. Jelena… »
"Severina je od Duška napravila budalu" jk bila zgrožena prepiskom Hrvatice i bivšeg muža, a ovo ju je kod Tošića…

"Severina je od Duška napravila budalu" jk bila zgrožena prepiskom Hrvatice i bivšeg muža, a ovo ju je kod Tošića…

Kurir 11.10.2024
Jelena Karleuša, koja se posle 16 godina razvela od Duška Tošića, ispičala da je mnogo razočarana u bivšeg supruga jer se javljao Severini. Duško Tošić našao se u žiži interesovanja kada se na mrežama pojavila njegova prepiska sa Severinom… »

Vesti dana »