Povezane vesti

"Duško je saznao šifru od mog telefona, a onda smo se razveli" Karleuša novim detaljem iz braka sa fudbalerom ponovo šokirala…

"Duško je saznao šifru od mog telefona, a onda smo se razveli" Karleuša novim detaljem iz braka sa fudbalerom ponovo šokirala…

Kurir 11.10.2024
Srpska pevačica Jelena Karleuša izazvala je lavinu komentara nakon što je u jednoj emisiji otvoreno govorila o razvodu sa bivšim suprugom Duškom Tošićem. Tom prilikom otkrila je da je ključni trenutak njihovog raskida bio kada je Duško saznao šifru… »
Duško zvao jk nakon razvoda i zahtevao od nje jedno: Ona iskulirala poziv, a onda joj je poslao poruku ...

Duško zvao jk nakon razvoda i zahtevao od nje jedno: Ona iskulirala poziv, a onda joj je poslao poruku ...

Kurir 11.10.2024
Jelena Karleuša nedavno je okončala brak sa Duškom Tošićem, sporazumnim putem, a sada je otkrila da ju je bivši zvao nakon razvoda. O njihovom odnosu mesecima unazad je brujao čitav region, a Jelena je nakon što je potpisla papire za razvod, otkrila da… »
"Duško me je zvao posle razvoda": Karleuša iznela sav prljav veš

"Duško me je zvao posle razvoda": Karleuša iznela sav prljav veš

B92 11.10.2024
Jelena Karleuša progovorila je o svim detaljima sporazumnog razvoda sa sada već bivšim suprugom, fudbalerom Duškom Tošićem, ali i detaljima njihovog odnosa. U emisiji "4 i po žene" Jelena je rekla da ju je Duško zvao posle razvoda, na čijem potpisivanju… »
"Varala sam Duška": Karleuša izazvala muk u studiju, otkrila i šta joj je tražio nakon razvoda

"Varala sam Duška": Karleuša izazvala muk u studiju, otkrila i šta joj je tražio nakon razvoda

Mondo 11.10.2024
Jelena Karleuša otkrila je kako se osećala kada je došla kući nakon razvoda od Duška, ali i šta je tražio od nje. Pevačica Jelena Karleuša nedavno se razvela se od fudbalera Duška Tošića, s kojim ima dve ćerke Niku i Atinu. Nakon 17 godina potpisali su… »
Karleuša ponovo rođena, preokret sudbine: Nakon razvoda, Tošić ne prestaje da je zove, pokajao se?

Karleuša ponovo rođena, preokret sudbine: Nakon razvoda, Tošić ne prestaje da je zove, pokajao se?

Svet & Skandal 11.10.2024
Karleuša o razvodu od Duška iskreno i otvoreno Jelena Karleuša nedavno se razvela od Duška Tošića. Gostujući u emisiji “ 4 i po žene” na Informer TV govorila je kroz kakav je težak period prolazila za vreme braka, ali i kako se osećala kada se zvanično… »
"Ja sam njega varala, ali to je veliko ništa..." Jelena Karleuša priznala sve o preljubama u braku sa Tošićem, a evo šta je sa…

"Ja sam njega varala, ali to je veliko ništa..." Jelena Karleuša priznala sve o preljubama u braku sa Tošićem, a evo šta je sa…

Kurir 11.10.2024
Pop diva Jelena Karleuša potpisala je sporazumni razvod od Duška Tošića posle 16 godina braka pre mesec dana, a sad je Karli otkrila sve o prevarama koje su se dešavale u njihovoj zajednici. Jelena je ispričala da ju je Duško tokom braka varao i da nije… »
"Napravila je budalu od Duška": Prepiska Severine i Tošića zgrozila Karleušu, ovo je posebno iznerviralo

"Napravila je budalu od Duška": Prepiska Severine i Tošića zgrozila Karleušu, ovo je posebno iznerviralo

Mondo 11.10.2024
Jelena Karleuša prokomentarisala je prepisku Severine i Duška Tošića o kojoj je Srbija brujala danima. Pevačica Jelena Karleuša bila je gošća jedne emsije u kojoj je sve iznenadila kada je priznala da je varala bivšeg supruga Duška Tošića, a zatim… »
"Severina je od Duška napravila budalu" jk bila zgrožena prepiskom Hrvatice i bivšeg muža, a ovo ju je kod Tošića najviše…

"Severina je od Duška napravila budalu" jk bila zgrožena prepiskom Hrvatice i bivšeg muža, a ovo ju je kod Tošića najviše…

Kurir 11.10.2024
Jelena Karleuša, koja se posle 16 godina razvela od Duška Tošića, ispičala da je mnogo razočarana u bivšeg supruga jer se javljao Severini. Duško Tošić našao se u žiži interesovanja kada se na mrežama pojavila njegova prepiska sa Severinom. Tošić je u… »

Vesti dana »