Povezane vesti
"Suočeni smo s neviđenim pretnjama..."
B92 11.10.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da su međunarodni odnosi ušli u epohu korenitih promena. Prema njegovim rečima, sveopšti mir i razvoj mogući su isključivo ukoliko se bude uzimalo u obzir mišljenje svake države i naroda uz poštovanje… »
Putin: Ušli smo u epohu korenitih promena
Pravda 11.10.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da su međunarodni odnosi ušli u epohu korenitih promena, te da su sveopšti mir i razvoj mogući isključivo ukoliko se bude uzimalo u obzir mišljenje svake države i naroda uz poštovanje njihovog… »
Putin: Ušli smo u epohu korenitih promena
Vesti online 11.10.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je da su međunarodni odnosi ušli u epohu korenitih promena, i da su opšti mir i razvoj mogući isključivo ukoliko se bude uzimalo u obzir mišljenje svake države i naroda uz poštovanje njihovog suvereniteta… »
Vesti dana »

Policajac u privatnom razgovoru potvrdio da su ga povrijedile kolege
Al Jazeera pre 2 satajoš 30 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 8 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 10 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija: Kinezi bi zbog kršenja ugovora mogli da traže momentalno vraćanje kredita od milijardu dolara
Forbes pre 7 satijoš 8 povezanih

Dodik: Niko me neće privesti, policija Republike Srpske će me štititi
Nova pre 39 minutajoš 55 povezanih