Povezane vesti
Vujadin objavljivao slike u kupaćem, ona pokidala u kožnjaku: Mirka na Instagramu, evo šta su pratioci prvo primetili
Mondo 11.10.2024
Atraktivna srpska glumica otvorila nalog na društvenoj mreži. Glumica i voditeljka Mirka Vasiljević, otvorila je profil na društvenoj mreži Instagram, nakon višegodišnje pauze. Glumica je poslednjih godina bila posvećena ne samo porodici i svojim… »
“A sada, prava ja!” Mirka Vasiljević otvorila Instagram profil: Ovo su mnogi željno iščekivali godinama!
Vesti online 11.10.2024
Glumica Mirka Vasiljević, koja je godinama bila odsutna sa društvenih mreža, napokon je odlučila da otvori nalog na Instagramu. Ona je u ranijim intervjuima isticala da nije zainteresovana za pomenutu platformu, zbog čega publika nije imala priliku… »
"Spremite se! Ovo sam prava ja" Od Mirke Vasiljević ovo niko nije očekivao, donela važnu odluku i sve oborila s nogu
Kurir 11.10.2024
Mirka Vasiljević iznenadila svoje fanove koji su se oduševili njenom odlukom i potezom. Uspešna glumica, nevenčana supruga fudbalera Vujadina Savića i majka njegovo četvoro dece, dugo je bila odsutna sa društvenih mreža, a sada je potezom sve… »
"Spremite se, sada prava ja! Došao je trenutak": Od Mirke Vasiljević ovo niko nije očekivao
Mondo 11.10.2024
Mirka Vasiljević iznenadila svoje fanove koji su se oduševili njenom odlukom i potezom. Uspešna glumica, nevenčana supruga fudbalera Vujadina Savića i majka njegovo četvoro dece, Mirka Vasiljević dugo je bila odsutna sa društvenih mreža, a sada… »
(Video) "došao je trenutak da vam predstavim pravu sebe": Ovaj potez Mirke Vasiljević niko nije očekivao: Glumica se…
Blic 11.10.2024
Glumica Mirka Vasiljević godinama je bila odsutna sa društvenih mreža, a sada je potezom sve iznenadila. Naime, Mirka je otvorila profil na društvenoj mreži Instagram gde se obratila svojim pratiocima. - Svi me znate iz serija, filmova i sa malih… »
Vesti dana »
Vučić i Mali doneli pljeskavice radnicima treće smene na gradilištu EXPO (VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Jp: Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu bezbedan za saobraćaj
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Vladimir Pajić: Vlada ukidanjem zaštite za Generalštab briše 200 godina očuvanja kulturnog nasleđa
Danas pre 9 satijoš 1 povezana