Povezane vesti
Vujadin objavljivao slike u kupaćem, ona pokidala u kožnjaku: Mirka na Instagramu, evo šta su pratioci prvo primetili
Mondo 11.10.2024
Atraktivna srpska glumica otvorila nalog na društvenoj mreži. Glumica i voditeljka Mirka Vasiljević, otvorila je profil na društvenoj mreži Instagram, nakon višegodišnje pauze. Glumica je poslednjih godina bila posvećena ne samo porodici i svojim… »
“A sada, prava ja!” Mirka Vasiljević otvorila Instagram profil: Ovo su mnogi željno iščekivali godinama!
Vesti online 11.10.2024
Glumica Mirka Vasiljević, koja je godinama bila odsutna sa društvenih mreža, napokon je odlučila da otvori nalog na Instagramu. Ona je u ranijim intervjuima isticala da nije zainteresovana za pomenutu platformu, zbog čega publika nije imala priliku da je… »
"Spremite se, sada prava ja! Došao je trenutak": Od Mirke Vasiljević ovo niko nije očekivao
Mondo 11.10.2024
Mirka Vasiljević iznenadila svoje fanove koji su se oduševili njenom odlukom i potezom. Uspešna glumica, nevenčana supruga fudbalera Vujadina Savića i majka njegovo četvoro dece, Mirka Vasiljević dugo je bila odsutna sa društvenih mreža, a sada je… »
(Video) "došao je trenutak da vam predstavim pravu sebe": Ovaj potez Mirke Vasiljević niko nije očekivao: Glumica se obratila…
Blic 11.10.2024
Glumica Mirka Vasiljević godinama je bila odsutna sa društvenih mreža, a sada je potezom sve iznenadila. Naime, Mirka je otvorila profil na društvenoj mreži Instagram gde se obratila svojim pratiocima. - Svi me znate iz serija, filmova i sa malih ekrana… »
Vesti dana »
(Foto) Ovo je osumnjičeni za teroristički napad u Berlinu: Kolima se zaleteo u ljude na Paradi ponosa, ima i izbodenih! Policija traži pomoć!
Blic pre 1 satjoš 20 povezanih
Temperatura danas ide do 34 stepena, a onda sledi obrt: RHMZ objavio novu prognozu
Dnevnik pre 1 satjoš 18 povezanih
Šumski požar širi se ka Bordou, tokom noći domove napustilo više od 55.000 ljudi
Beta pre 45 minutajoš 16 povezanih
Nova zaraza posle afričke kuge! Oglasio se ministar i otkrio gde je žarište: "Sumnja se da je virus stigao preko Kosova i Metohije"
Blic pre 15 minutajoš 12 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 1 satjoš 13 povezanih