Povezane vesti

Trudila sam se da Duško ispadne faca, a ta žena ga napravila budalom: Jelena bivšem ovo najviše zamera

Trudila sam se da Duško ispadne faca, a ta žena ga napravila budalom: Jelena bivšem ovo najviše zamera

Story 11.10.2024
Kada je isplivala prepiska Severine i Duška Tošića, Jelena Karleuša, koja je tada još uvek sa fudbalskim asom bila u braku, kratko je rekla da je ništa vezano za Duška ne zanima. Nakon što su razvod i ozvaničili Jelena je priznala je da mnogo… »
Duško otkrio Karleušinu šifru na Instagramu! Zbog OVOGA je odlučio da je kraj

Duško otkrio Karleušinu šifru na Instagramu! Zbog OVOGA je odlučio da je kraj

Story 11.10.2024
Povod za razvod Duška Tošića i Karleuše više-manje bio je poznat široj javnosti. Zapravo, svi su verovali da je razlog jedan, dok pevačica nedavno nije otkrila istinu. Jelena je, naime, gostovala u jednoj TV emisiji u kojoj je pričala o rastanku… »
Jelena Karleuša bila u šemi sa oženjenim muškarcem: Ostavio je i ženu zbog nje!

Jelena Karleuša bila u šemi sa oženjenim muškarcem: Ostavio je i ženu zbog nje!

Vesti online 11.10.2024
Jelena Karleuša u poslednje vreme otvorila je dušu o svom ljubavnom životu u više navrata, a sada je otkrila i da je bila u šemi sa oženjenim muškarcem. Pevačica je priznala čak i da je muškarac, čiji identitet nije otkrila, ostavio svoju… »
Jelena Karleuša šokirala priznanjem: Imala sam aferu sa oženjenim, ostavio je ženu zbog mene

Jelena Karleuša šokirala priznanjem: Imala sam aferu sa oženjenim, ostavio je ženu zbog mene

Kurir 11.10.2024
Pop diva Jelena Karleuša se nedavno razvela od fudbalera Duška Tošića, a sada je svoju dušu i otkrila da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Karleuša je otkrila da je bila sa oženjenim muškarcem, koji se zbog nje ostavio svoju ženu, iako ga… »
"Imala sam avanturu s oženjenim! Šta je brak, robija?": Karleuša priznala zašto se brže-bolje pokajala

"Imala sam avanturu s oženjenim! Šta je brak, robija?": Karleuša priznala zašto se brže-bolje pokajala

Mondo 11.10.2024
Jelena Karleuša priznala je da je imala avanturu s oženjenim muškarcem, ali i otkrila zašto se pokajala. Pevačica Jelena Karleuša otvorila je dušu i jednim gostovanjem sve iznenadila. Nakon što je priznala da je varala bivšeg muža Duška… »
Karleuša priznala sve o preljubama: "Ja sam Duška varala, bila sam i s oženjenim"

Karleuša priznala sve o preljubama: "Ja sam Duška varala, bila sam i s oženjenim"

B92 11.10.2024
Pevačica Jelena Karleuša je priznala da je prevarila sad već bivšeg supruga Duška Tošića dok su u bili u braku, kao i da je imala aferu s oženjenim muškarcem. Pevačica Jelena Karleuša nedavno je potpisala papir za sporazumni razvod od Duška… »
Karleuša: Nije problem biti sa oženjenim, problem je kada on hoće da se razvede!

Karleuša: Nije problem biti sa oženjenim, problem je kada on hoće da se razvede!

Svet plus 11.10.2024
Jelena Karleuša priznala aferu sa zauzetim muškarcem - Nije problem biti sa oženjenim muškarcem, već je problem kada on hoće da se razvede, e tu dolazi do velikih problema... Pop zvezda Jelena Karleuša nedavno se razvela od fudbalera Duška… »
"Ja sam Duška varala!" Jelena Karleuša priznala sve o preljubama u braku sa Tošićem, pa otkrila detalje

"Ja sam Duška varala!" Jelena Karleuša priznala sve o preljubama u braku sa Tošićem, pa otkrila detalje

Telegraf 11.10.2024
Preporučujemo. Pop diva Jelena Karleuša nedavno je potpisala papir za sporazumni razvod od Duška Tošića nakon 16 godina braka. U intervjuu je otvorila dušu o prevarama koje su se dešavale tokom njihove veze. Kako je istakla, nikada nije želela da… »
"Imala sam aferu sa oženjenim, ostavio je ženu zbog mene": Karleuša šokirala otkrićem o aferi

"Imala sam aferu sa oženjenim, ostavio je ženu zbog mene": Karleuša šokirala otkrićem o aferi

Telegraf 11.10.2024
Preporučujemo. Pop diva Jelena Karleuša se nedavno razvela od fudbalera Duška Tošića, a sada je, gostujući u jednoj emisiji "ogolila" svoju dušu i otkrila da je bila u vezi sa oženjenim muškarcem. Naime, gostujući u emisiji "4 i po žene", za… »

Vesti dana »