Повезане вести

Душко открио Карлеушину шифру на Инстаграму! Због ОВОГА је одлучио да је крај

Душко открио Карлеушину шифру на Инстаграму! Због ОВОГА је одлучио да је крај

Стори 11.10.2024
Повод за развод Душка Тошића и Карлеуше више-мање био је познат широј јавности. Заправо, сви су веровали да је разлог један, док певачица недавно није открила истину. Јелена је, наиме, гостовала у једној ТВ емисији у којој је… »
Трудила сам се да Душко испадне фаца, а та жена га направила будалом: Јелена бившем ово највише замера

Трудила сам се да Душко испадне фаца, а та жена га направила будалом: Јелена бившем ово највише замера

Стори 11.10.2024
Када је испливала преписка Северине и Душка Тошића, Јелена Карлеуша, која је тада још увек са фудбалским асом била у браку, кратко је рекла да је ништа везано за Душка не занима. Након што су развод и озваничили Јелена је… »
Јелена Карлеуша била у шеми са ожењеним мушкарцем: Оставио је и жену због ње!

Јелена Карлеуша била у шеми са ожењеним мушкарцем: Оставио је и жену због ње!

Вести онлине 11.10.2024
Јелена Карлеуша у последње време отворила је душу о свом љубавном животу у више наврата, а сада је открила и да је била у шеми са ожењеним мушкарцем. Певачица је признала чак и да је мушкарац, чији идентитет није открила… »
Јелена Карлеуша шокирала признањем: Имала сам аферу са ожењеним, оставио је жену због мене

Јелена Карлеуша шокирала признањем: Имала сам аферу са ожењеним, оставио је жену због мене

Курир 11.10.2024
Поп дива Јелена Карлеуша се недавно развела од фудбалера Душка Тошића, а сада је своју душу и открила да је била у вези са ожењеним мушкарцем. Карлеуша је открила да је била са ожењеним мушкарцем, који се због ње оставио своју… »
"Имала сам авантуру с ожењеним! Шта је брак, робија?": Карлеуша признала зашто се брже-боље покајала

"Имала сам авантуру с ожењеним! Шта је брак, робија?": Карлеуша признала зашто се брже-боље покајала

Мондо 11.10.2024
Јелена Карлеуша признала је да је имала авантуру с ожењеним мушкарцем, али и открила зашто се покајала. Певачица Јелена Карлеуша отворила је душу и једним гостовањем све изненадила. Након што је признала да је варала бившег… »
Карлеуша признала све о прељубама: "Ја сам Душка варала, била сам и с ожењеним"

Карлеуша признала све о прељубама: "Ја сам Душка варала, била сам и с ожењеним"

Б92 11.10.2024
Певачица Јелена Карлеуша је признала да је преварила сад већ бившег супруга Душка Тошића док су у били у браку, као и да је имала аферу с ожењеним мушкарцем. Певачица Јелена Карлеуша недавно је потписала папир за споразумни… »
"Ја сам Душка варала!" Јелена Карлеуша признала све о прељубама у браку са Тошићем, па открила детаље

"Ја сам Душка варала!" Јелена Карлеуша признала све о прељубама у браку са Тошићем, па открила детаље

Телеграф 11.10.2024
Препоручујемо. Поп дива Јелена Карлеуша недавно је потписала папир за споразумни развод од Душка Тошића након 16 година брака. У интервјуу је отворила душу о преварама које су се дешавале током њихове везе. Како је истакла… »
"Имала сам аферу са ожењеним, оставио је жену због мене": Карлеуша шокирала открићем о афери

"Имала сам аферу са ожењеним, оставио је жену због мене": Карлеуша шокирала открићем о афери

Телеграф 11.10.2024
Препоручујемо. Поп дива Јелена Карлеуша се недавно развела од фудбалера Душка Тошића, а сада је, гостујући у једној емисији "оголила" своју душу и открила да је била у вези са ожењеним мушкарцем. Наиме, гостујући у емисији "4 и… »

Вести дана »