Повезане вести
Душко открио Карлеушину шифру на Инстаграму! Због ОВОГА је одлучио да је крај
Стори 11.10.2024
Повод за развод Душка Тошића и Карлеуше више-мање био је познат широј јавности. Заправо, сви су веровали да је разлог један, док певачица недавно није открила истину. Јелена је, наиме, гостовала у једној ТВ емисији у којој је… »
Трудила сам се да Душко испадне фаца, а та жена га направила будалом: Јелена бившем ово највише замера
Стори 11.10.2024
Када је испливала преписка Северине и Душка Тошића, Јелена Карлеуша, која је тада још увек са фудбалским асом била у браку, кратко је рекла да је ништа везано за Душка не занима. Након што су развод и озваничили Јелена је… »
Јелена Карлеуша била у шеми са ожењеним мушкарцем: Оставио је и жену због ње!
Вести онлине 11.10.2024
Јелена Карлеуша у последње време отворила је душу о свом љубавном животу у више наврата, а сада је открила и да је била у шеми са ожењеним мушкарцем. Певачица је признала чак и да је мушкарац, чији идентитет није открила… »
Јелена Карлеуша шокирала признањем: Имала сам аферу са ожењеним, оставио је жену због мене
Курир 11.10.2024
Поп дива Јелена Карлеуша се недавно развела од фудбалера Душка Тошића, а сада је своју душу и открила да је била у вези са ожењеним мушкарцем. Карлеуша је открила да је била са ожењеним мушкарцем, који се због ње оставио своју… »
"Имала сам авантуру с ожењеним! Шта је брак, робија?": Карлеуша признала зашто се брже-боље покајала
Мондо 11.10.2024
Јелена Карлеуша признала је да је имала авантуру с ожењеним мушкарцем, али и открила зашто се покајала. Певачица Јелена Карлеуша отворила је душу и једним гостовањем све изненадила. Након што је признала да је варала бившег… »
Карлеуша признала све о прељубама: "Ја сам Душка варала, била сам и с ожењеним"
Б92 11.10.2024
Певачица Јелена Карлеуша је признала да је преварила сад већ бившег супруга Душка Тошића док су у били у браку, као и да је имала аферу с ожењеним мушкарцем. Певачица Јелена Карлеуша недавно је потписала папир за споразумни… »
"Ја сам Душка варала!" Јелена Карлеуша признала све о прељубама у браку са Тошићем, па открила детаље
Телеграф 11.10.2024
Препоручујемо. Поп дива Јелена Карлеуша недавно је потписала папир за споразумни развод од Душка Тошића након 16 година брака. У интервјуу је отворила душу о преварама које су се дешавале током њихове везе. Како је истакла… »
"Имала сам аферу са ожењеним, оставио је жену због мене": Карлеуша шокирала открићем о афери
Телеграф 11.10.2024
Препоручујемо. Поп дива Јелена Карлеуша се недавно развела од фудбалера Душка Тошића, а сада је, гостујући у једној емисији "оголила" своју душу и открила да је била у вези са ожењеним мушкарцем. Наиме, гостујући у емисији "4 и… »
Вести дана »
Стравична опасност! Прети масовна евакуација на Блиском истоку због нукелрних електрана, апел шефа ИАЕА!
Телеграф пре 2 минутајош 30 повезаних
Уживо - Рат се шири, гори на све стране: Амерички авиони падају као домине, бомбардован Либан (видео)
Мондо пре 1 сатјош 27 повезаних
Путеви Србије: И даље трају покушаји преваре са порукама за плаћање казни
Форбес пре 28 минутајош 22 повезане
Алекса Аврамовић предводи вечерас Србију против Турске у Истанбулу
Еуроневс пре 1 сатјош 29 повезаних