Повезане вести

Стојковић: Даћемо максимум и покушаћемо да победимо Швајцарску

Стојковић: Даћемо максимум и покушаћемо да победимо Швајцарску

Политика 11.10.2024
ЛЕСКОВАЦ – Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је пред меч против Швајцарске да ће његова екипа дати максимум и да ће покушати да победи Швајцарску. "Свака утакмица је важна кад игра репрезентација… »
Пикси причао о Шаћирију, Џаки и провокацијама пред Швајцарску ВИДЕО

Пикси причао о Шаћирију, Џаки и провокацијама пред Швајцарску ВИДЕО

Нова 11.10.2024
: Селектор фудбалера Србије Драган Стојковић Пикси и нападач Александар Митровић причали су о утакмици са Швајцарском (субота, 20.45, Лесковац) у Лиги нација. Александар Митровић се враћа после прескоченог септембарског… »
Пикси о Швајцарској, Џаки, Максимовићу, кадровским проблемима…

Пикси о Швајцарској, Џаки, Максимовићу, кадровским проблемима…

Спортски журнал 11.10.2024
”Даћемо максимум и покушаћемо да победимо Швајцарску”. Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је пред меч против Швајцарске да ће његова екипа дати максимум и да ће покушати да победи Швајцарску. - Свака… »
Пикси: Знам тим за Швајцарску, хоћемо победу!

Пикси: Знам тим за Швајцарску, хоћемо победу!

Спорт клуб 11.10.2024
Сија лице Драгана Стојковића Пиксија. Селектор Србије са оптимизмом најављује меч са Швајцарском, у трећемо колу Лиге нација. Сликајући амбијент у тиму, уверен је у лепе вести за фудбалску Србију после меча на Дубочици… »
Стојковић: Неће бити провокација, Џака је добар играч! Немам дилема око тим, знам ко ће играти!

Стојковић: Неће бити провокација, Џака је добар играч! Немам дилема око тим, знам ко ће играти!

Еуроневс 11.10.2024
Трећа срећа, томе се нада селектор Драган Стојковић, играчи, али и комплетна фудбалска јавност у Србији. У новијој историји „орлови“ су играли два пута против Швајцарске, прво на СП у Русији, потом и у Катару, а ниједан од та два… »
Стојковић: "Џака је проблем у фудбалском смислу, један је од најбољих у Европи, Максимовић ће сутра дебитовати"

Стојковић: "Џака је проблем у фудбалском смислу, један је од најбољих у Европи, Максимовић ће сутра дебитовати"

Спортске.нет 11.10.2024
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић обратио се јавности у Лесковцу пред сутрашњи меч са Швајцарском у том граду у А дивизији Лиге нација. Пред "орловима" је прилика да се реванширају Швајцарцима за… »
Митровић: Нема потребе да се правдам, свашта се прича и пише

Митровић: Нема потребе да се правдам, свашта се прича и пише

Спорт клуб 11.10.2024
Нема бојкота – Митар је ту. Предводиће Александар Митровић напад Србије и у суботњем мечу са Швајцарском, на лесковачкој Дубочици. Дан уочи утакмице, Митрогол је и званично „побио“ теорије о бојкоту државног тима. „Разумем да се… »
Де ла Фуенте одредио коначан списак за Данску и Србију - Шпанци десетковани

Де ла Фуенте одредио коначан списак за Данску и Србију - Шпанци десетковани

Спортске.нет 11.10.2024
Селектор Шпаније Луис Де ла Фуенте одредио је коначан списак од 23 фудбалера који ће конкурисати за утакмице против Данске и Србије у А дивизији Лиге нација. Шампион Европе и бранилац титуле у Лиги нација ће сутра дочекати Данску… »
Митровић проговорио о бојкоту: "Знам ко сам и шта сам"

Митровић проговорио о бојкоту: "Знам ко сам и шта сам"

Б92 11.10.2024
Најбољи стрелац у историји фудбалске репрезентације Србије Александар Митровић добио је питање у вези бојкота према селектору Драгану Стојковићу, о коме се причало у претходних месец дана. Подсетимо, Митровић после ЕУРО у… »
Пикси о Шаћирију и провокацијама Џаке: "Свему дође крај"

Пикси о Шаћирију и провокацијама Џаке: "Свему дође крај"

Б92 11.10.2024
Селектор Србије Драган Стојковић је пред дуел против Швајцарске у Лиги нација упитан на конференцији за медије у Лесковцу о Ђердану Шаћирију и Граниту Џаки. Њих двојица су, као рођени косовски Албанци, увек имали мотив више… »
Пикси: "Када репрезентација игра свака утакмица је важна" ВИДЕО

Пикси: "Када репрезентација игра свака утакмица је важна" ВИДЕО

Б92 11.10.2024
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић Пикси обратиће се јавности пред меч са Швајцарском. Пред изабраницима Драгана Стојковића је прилика да се реванширају фудбалерима Швајцарске за претходна два пораза која… »
''Играчи знају ко ће играти!'' Селектор Србије пред меч са Швајцарском у Лиги нација

''Играчи знају ко ће играти!'' Селектор Србије пред меч са Швајцарском у Лиги нација

Вечерње новости 11.10.2024
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси обратиће се јавности пред утакмицу против Швајцарске у оквиру Лиге нација. Конференцију можете пратити уживо на порталу ''Новости''. ФОТО: Тањуг/Немања Јовановић/БГ Да ли се осећа… »
Имамо ли 11 који ће коначно срушити Швајцарску?

Имамо ли 11 који ће коначно срушити Швајцарску?

Б92 11.10.2024
Пред изабраницима Драгана Стојковића је прилика да се реванширају фудбалерима Швајцарске за претходна два пораза која је ова репрезентација нанела на последња два Мундијала. Фудбалери Србије после дуела против Шпаније и Данске… »

Вести дана »