Повезане вести
Митровић се вратио и добио капитенску траку: "Немам повреде, сви знају колико себе дајем за репрезентацију"
Спортске.нет 11.10.2024
Најбољи стрелац у историји репрезентације Србије Александар Митровић се вратио у национални тим пред мечеве са Швајцарском и Шпанијом у Лиги нација. Он се данас заједно са селектором Драганом Стојковићем појавио на конференцији… »
Митровић одговорио на гласине о бојкоту репрезентације: "Напунио сам 30 година, не желим..."
Телеграф 11.10.2024
Препоручујемо. Фудбалска репрезентација Србије игра меч Лиге нација против селекције Швајцарске, а на конференцији за медије дан раније говорио је Александар Митровић. Митровић је пропустио претходно окупљање репрезентације, а… »
Ево шта је Пикси рекао играчима ако Џака буде провоцирао: "Оно што ме брине је..."
Телеграф 11.10.2024
Препоручујемо. Фудбалска репрезентација Србије игра меч Лиге нација против селекције Швајцарске, а на конференцији за медије дан раније новинарима се обратио Драган Стојковић Пикси. Упитали смо Пиксија о томе што за… »
Бивши репрезентативац без задршке: „Изостанак Џаке, спас за све“!
Хот спорт 11.10.2024
Здравко Кузмановић, верује да би одсуство Гранита Џаке смирило тензије на утакмици против Србије! Фудбалска репрезентација Србије у суботу од 20:45 дочекује репрезентацију Швајцарске на стадиону „Дубочица“ у Лесковцу, у оквиру… »
Састав за швајцарску: Ево кога ћемо гледати на терену!
Хот спорт 11.10.2024
Деби Андрије Максимовића! Фудбалска репрезентација Србије у суботу у Лесковцу на стадиону „Дубочица“ у оквиру 3. кола Групе 4 А Лиге нација, дочекује старог знанца, репрезентацију Швајцарске. У формацији 3-4-2-1:Рајковић –… »
Јакин о Џаки: Знамо да су играчи страствени…
Спорт клуб 11.10.2024
Селектор Швајцарске Мурат Јакин говорио је дан пред гостовање Србији у Лесковцу о статусу капитена Гранита Џаке, ком је истекла суспензија због црвеног картона. „Разговарали смо после тог меча. Неко је ко се бори за правду и… »
"Џака се извинио - он зна о чему се ради"
Б92 11.10.2024
Мурат Јакин, селектор Швајцарске, обратио се представницима медија у Лесковцу пред меч са Србијом у суботу (20.45) у оквиру Лиге нација. Већи део Јакинове конференције за медије обележила су питања у вези са једним од његових… »
''Потребне су емоције У фудбалу!'' Селектор Швајцарске пред дуел са Србијом у оквиру Лиге нација
Вечерње новости 11.10.2024
Мурат Јакин, селектор Швајцарске, обратио се представницима медија у Лесковцу пред меч са Србијом у оквиру Лиге нација. Фото: Профимедиа Џака је одрадио суспензију због црвеног картона и биће у саставу за дуел у Лесковцу, што… »
Репрезентативац Швајцарске је српски зет: ''Крстио сам ћерку у Београду, било је лепо''
Спортске.нет 11.10.2024
Репрезентација Србије у суботу од 20.45х у Лесковцу дочекаће селекцију Швајцарске, у оквиру трећег кола ''А''дивизије Лиге нација. Један од адута гостујућег тима у овом мечу биће и искусни везиста Болоње Ремо Фројлер који има и… »
Митровић: Видите колико сам окупљања пропустио и колико сам дао репрезентацији
Политика 11.10.2024
ЛЕСКОВАЦ – Капитен фудбалске репрезентације Србије Александар Митровић демантовао је данас приче о томе да је у септембарском окупљању "орлова" било бојкота селектора Драгана Стојковића и истакао да не жели ником да се правда… »
Митровић демантовао да бојкотује Пиксија: Нећу да се правдам, знам колико дајем за репрезентацију
Данас 11.10.2024
Александар Митровић, нови капитен фудбалске репрезентације Србије, обратио се медијима пред меч Лиге нација против Швајцарске у Лесковцу (субота, 20.45) и демантовао да је због селектора Драгана Стојковића бојкотовао наступ у… »
Стојковић одабрао капитена па поручио: „Швајцарска је сјајан тим, играју 20 година заједно“! (видео)
Хот спорт 11.10.2024
Фудбалска репрезентација Србије у суботу од 20:45 дочекује репрезентацију Швајцарске на стадиону „Дубочица“ у Лесковцу, у оквиру трећег кола групе Ц лиге нација. Дан уочи меча, медијима се обратио селектор Србије, Драган… »
Митровић нови капитен Србије: "Нећу никоме да се правдам"
Б92 11.10.2024
На конференцији за медије у Лесковцу уочи дуела Србије против Швајцарске у 3. колу Лиге нација сазнали смо да ће нови капитен "орлова" бити Александар Митровић. У претходна два дуела против Шпаније и Данске траку је носио Никола… »
Митровић о гласинама и бојкоту репрезентације Србије: „Нећу никоме да се правдам“ ВИДЕО
Нова 11.10.2024
: Српски фудбалер Александар Митровић сматра да наша репрезентације и против Швајцарске треба да игра као против Шпаније. „Орлови“ су у септембру одиграли први меч у Лиги нација 0:0 са Шпанцима, новим првацима Европе, иако су… »
„Џака може да буде проблем, Шаћири је велики играч”
Спорт клуб 11.10.2024
Дуел Србије и Швајцарске, на лесковачкој Дубочици, носи квалификацију “високи ризик”. ФСС упозорава на строге протоколе, али на терену неће бити ванфудбалских детаља. Уверен је у то и селектор Србије. Мењала се временом и… »
"Меси" рекао да му је Митар идол - одмах стигао савет! Ево шта је поручио најбољи стрелац у историји Србије
Мондо 11.10.2024
Александар Митровић има савет за Андрију Максимовића који га обожава. Највећи таленат српског фудбала Андрија Максимовић дебитоваће за "А" репрезентацију Србије током октобарског циклуса Лиге нација. То му је већ експлицитно… »
Сутрашњи дан биће његов почетак, играће! Пикси крије сва имена Србије осим једног
Мондо 11.10.2024
Селектор Србије зна састав за Швајцарску, као и његова екипа. Сигурно је само једно - играће Андрија Максимовић. Селектор Србије Драган Стојковић Пикси зна тим за меч против Швајцарске у Лиги нација (субота, 20.45) и није хтео… »
Митровић: Видите колико сам окупљања пропустио и колико сам дао репрезентацији (видео)
Спортски журнал 11.10.2024
Капитен Орлова није играо против Шпаније у септембру али је рекао да је тај меч пример заједништва екипе. Капитен фудбалске репрезентације Србије Александар Митровић демантовао је приче о томе да је у септембарском окупљању… »
Митровић о бојкоту: Немам коме да се правдам, знам колико сам дао репрезентацији
Вечерње новости 11.10.2024
КАПИТЕН фудбалске репрезентације Србије Александар Митровић демантовао је овог петка приче о томе да је у септембарском окупљању "орлова" било бојкота селектора Драгана Стојковића и истакао да не жели ником да се правда, јер… »
Митровић оштро одговорио свима који измишљају да бојкотује: Митрогол послао јасну поруку о томе шта му репрезентација значи…
Хот спорт 11.10.2024
Нападач отклонио све дилеме! Фудбалска репрезентација Србије игра меч Лиге нација против селекције Швајцарске 12.10. на стадиону Лесковцу. У прошлих пар месеци, спекулисало се о томе да поједини играчи бојкотују репрезентацију… »
Уђите и видите колико сам пута био ту! Ево шта Митар каже о свом "бојкоту" репрезентације и Пиксија
Мондо 11.10.2024
Центарфор Србије осврнуо се на своје одсуство из репрезентације у септембру. Нови капитен репрезентације Србије Александар Митровић поново је део екипе Драгана Стојковића Пиксија и у суботу ће извести екипу на меч против… »
Стојковић: Даћемо максимум и покушаћемо да победимо Швајцарску
Вести онлине 11.10.2024
Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је пред меч против Швајцарске да ће његова екипа дати максимум и да ће покушати да победи Швајцарску. – Свака утакмица је важна кад игра репрезентација. Важан је… »
"Код Џаке ме брине само једно, рекао сам и играчима": Пикси објаснио зашто ће Швајцарац бити проблем Србији
Мондо 11.10.2024
Драган Стојковић Пикси огласио се пред меч Србија - Швајцарска и говорио о Ђердану Шаћирију и Граниту Џћаки. Репрезентација Србије у суботу од 20.45 часова игра против Швајцарске у Лесковцу у Лиги нација, а селектор Драган… »
Пикси открио да ли ће српски "Меси" дебитовати против Швајцарске, па поменуо и остале "новајлије"
Телеграф 11.10.2024
Препоручујемо. Фудбалска репрезентација Србије дочекаће у суботу од 20.45 у Лесковцу селекцију Швајцарске, у оквиру трећег коло А дивизије Лиге нација. Тим поводом, на конференцији за медије говорили су селектор Драган Стојковић… »
Миленковић пред Швајцарску: Дуел неће бити лак
Политика 11.10.2024
Играч фудбалске репезентација Србије Никола Миленковић изјавио је данас да је Швајцарска добра и организована екипа и додао да предстојећи дуел у Лиги нација неће бити лак. „Очекује нас веома тешка утакмица, Швајцарска је добра… »
Вести дана »

Мађари бесни након одлуке Европске уније Ево шта планирају да ураде, следи незамислив хаос
Ало пре 5 минутајош 95 повезаних

Државни врх упутио саучешћа поводом смрти генерала Павковића: Живот посветио служењу земљи и војсци
РТС пре 5 сатијош 30 повезаних