Povezane vesti
"Ja sam pogrešio, da sam ga pustio da se pobije, bio bi u zatvoru i ne bi ih ubio" Nastavljeno suđenje Branislavu za ubistvo…
Kurir 11.10.2024
Saslušanjem svedoka juče je u novosadskom Višem sudu nastavljeno suđenje Branislavu R. (48), koji se tereti da je 18. februara u porodičnoj kući u Rakovcu, pod dejstvom alkohola sa 2,84 promila, kršeći meru zabrane prilaska i komuniciranja sa bivšom… »
"Nema potrebe da zoveš Hitnu pomoć, obe su mrtve": Nastavljeno suđenje dvostrukom ubici iz Rakovca koji je nožem izmasakrirao…
Blic 11.10.2024
Saslušanjem svedoka u novosadskom Višem sudu nastavljeno je suđenje Branislavu Radiću (48), koji se tereti da je 18. februara u porodičnoj kući u Rakovcu, pod dejstvom alkohola sa 2,84 promila, kršeći meru zabrane prilaska i komuniciranja sa bivšom… »
Nastavak suđenja za ubistvo bivše supruge i njene majke: Saslušani svedoci
Radio 021 11.10.2024
Suđenje B.R. (48) iz okoline Beočina za ubistvo bivše supruge i njene majke u Rakovcu 18. februara nastavljeno je u Višem sudu u Novom Sadu. Kako piše Dnevnik, suđenje za ubistvo 47-godišnje D.R. i njene majke N.Č. (75) u porodičnoj kući nastavljeno je… »
Vesti dana »
Guranje s policijom u Novom Sadu, građani ne daju da se odveze Jaćimovićev autobus, Dijana Hrka prekida štrajk glađu (UŽIVO)
Novi magazin pre 56 minutajoš 33 povezane
Milomir Jaćimović nastavlja štrajk glađu, okupljeni građani pokušali da spreče uklanjanje autobusa; MUP: Policija u Novom Sadu postupa isključivo u skladu sa zakonom i ovlašćenjima
RTV pre 1 satjoš 135 povezanih
Tramp podržava zakon o sankcijama za zemlje koje posluju sa Rusijom sa carinama do 500%
Naslovi.ai pre 11 satijoš 25 povezanih
Pojavili se snimci sramote iz Podgorice: Odjekivalo "Za dom spremni" i "Ubij Srbina"!
Kurir pre 27 minutajoš 35 povezanih