Повезане вести
"Ја сам погрешио, да сам га пустио да се побије, био би у затвору и не би их убио" Настављено суђење Браниславу за убиство…
Курир 11.10.2024
Саслушањем сведока јуче је у новосадском Вишем суду настављено суђење Браниславу Р. (48), који се терети да је 18. фебруара у породичној кући у Раковцу, под дејством алкохола са 2,84 промила, кршећи меру забране приласка и… »
"Нема потребе да зовеш Хитну помоћ, обе су мртве": Настављено суђење двоструком убици из Раковца који је ножем измасакрирао…
Блиц 11.10.2024
Саслушањем сведока у новосадском Вишем суду настављено је суђење Браниславу Радићу (48), који се терети да је 18. фебруара у породичној кући у Раковцу, под дејством алкохола са 2,84 промила, кршећи меру забране приласка и… »
Наставак суђења за убиство бивше супруге и њене мајке: Саслушани сведоци
Радио 021 11.10.2024
Суђење Б.Р. (48) из околине Беочина за убиство бивше супруге и њене мајке у Раковцу 18. фебруара настављено је у Вишем суду у Новом Саду. Како пише Дневник, суђење за убиство 47-годишње Д.Р. и њене мајке Н.Ч. (75) у… »
Вести дана »
Облачно, топло и ветровито, до 24 степена, увече наоблачење уз пад температуре
РТВ пре 2 сатајош 11 повезаних
Покушала је да побегне од будале, млакоње без кичме! Убица је упао за њом у кафић и пресудио јој у тоалету: Потресна порука пријатеља убијене Алдине
Блиц пре 36 минутајош 12 повезаних
Дијана Хрка најавила конференцију за новинаре данас у 17х: "Србијо, на тебе је ред"
Н1 Инфо пре 26 минутајош 4 повезане
Транспарент са камиона који је паркиран поред шатора Јаћимовића скинут синоћ
Н1 Инфо пре 46 минутајош 1 повезана