Povezane vesti
Mitrović odbacio navode da je bojkotovao reprezentaciju zbog selektora Dragana Stojkovića
Nedeljnik 11.10.2024
Fudbaler Srbije Aleksandar Mitrović odbacio je danas navode da je propustio prethodno okupljanje reprezentacije zbog bojkota selektora Dragana Stojkovića. „Razmem štampu, novine, televiziju, razumem da se svašta piše i da se to prodaje i da su za klikove… »
Mitrović odbacio navode da je bojkotovao reprezentaciju zbog selektora Stojkovića
Radio sto plus 11.10.2024
“Razmem da štampa, novine, televizija, da se svašta piše i da se to prodaje i da su za klikove ljudi svašta spremni da napišu. Znam ko sam, šta sam, koliko sam dao i dajem sebe reprezentaciji. Bitno je da selektor, ljudi u Savezu i navijači to znaju… »
Vesti dana »

Uživo bura u svetu nakon sastanka Putina i Trampa! Evo kakav dogovor je pao, ključni uslov Amerike nije ispunjen: Rusi non stop provocirali, jedna rečenica je sve bacila u trans
Blic pre 39 minutajoš 24 povezane

Počeo istorijski sastanak Trampa i Putina: Rukovanje na pisti, pa pregovori o Ukrajini
Danas pre 6 satijoš 10 povezanih

„Koga čuvate“ i „idite na Kosovo“ – parole su demonstranata policiji ispred sedišta leskovačkih naprednjaka
Jugmedia pre 5 satijoš 6 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Beta pre 5 satijoš 9 povezanih