Povezane vesti
Novak stao pred kamere i bacio rukavicu u lice klincima: Samo me motivišite, pokazaću celom svetu!
Mondo 11.10.2024
Novak Đoković kazao šta ga najviše motiviše trenutno u tenisu i poslao poruku onima koji ga otpisuju zbog godina. Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale mastersa u Šangaju pošto je uspeo da napravi preokret protiv mladog Jakuba… »
"Hvala ti Novače, volino": Izgubio od Đokovića, pa ostavio poruku koja je šokirala sve!
Mondo 11.10.2024
Jakub Menšik je u svojoj poruci na društvenim mrežama nazvao Novaka Đokovića "volino", izgleda da je u pitanju neka interna šala. Novak Đoković prošao je u polufinale turnira u Šangaju, posle velike borbe i više od dva sata igre uspeo je da… »
I dalje sam u šoku! Novak na ivici suza: Sve ovo je malo previše za mene
Mondo 11.10.2024
Novak Đoković pričao je i o penziji Rafaela Nadala. Novak Đoković uspeo je da preživi dramu i da posle više od dva sata igre slomi otpor supertalentovanog Jakuba Menšika (Češka). Po završetku tog meča pričao je i o njemu, ali je nezaobilazno… »
Đoković u polufinalu mastersa u Šangaju
Radio 021 11.10.2024
Novak Đoković plasirao se danas u polufinale mastersa u Šangaju, pošto je pobedio 65. igrača sveta Čeha Jakuba Menšika posle tri seta, 6:7, 6:1, 6:4. Četvrti teniser sveta pobedio je posle dva sata i 19 minuta. Teniseri su u prvom setu osvajali… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster u Srbiji! Kiša i sneg, a onda obrt, evo kakvo nas vreme očekuje u narednih 10 dana
Mondo pre 2 satajoš 42 povezane
Preradović: Vučić bio u Novom Sadu u prostorijama SNS pre demonstracija i „koordinisao“, postoje svedoci
N1 Info pre 48 minutajoš 13 povezanih
HRW: Prisilno raseljavanje stanovništva iz Gaze je ratni zločin
Glas Amerike pre 5 satijoš 26 povezanih
Nikolić: Troje povređenih su teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
Politika pre 7 satijoš 18 povezanih
Gradonačelnik: Novi Sad neće organizovati doček Nove godine zbog tragedije
Beta pre 2 satajoš 16 povezanih