Povezane vesti
Makron: Napadi Izraela na mirovnjake u Libanu "potpuno neprihvatljivi"
Insajder 11.10.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron osudio je danas kao potpuno neprihvatljive "namerne napade" izraelske vojske na mirovne snage UN u Libanu. 'Mi to osuđujemo, ne tolerišemo i nećemo tolerisati da se to ponovi', rekao je Makron danas na Kipru, gde… »
Makron: Napadi Izraela na mirovnjake u Libanu „potpuno neprihvatljivi”
Politika 11.10.2024
NIKOZIJA/PARIZ – Francuski predsednik Emanuel Makron osudio je danas kao potpuno neprihvatljive "namerne napade" izraelske vojske na mirovne snage UN u Libanu. "Mi to osuđujemo, ne tolerišemo i nećemo tolerisati da se to ponovi", rekao je Makron… »
Makron: Napadi Izraela na mirovnjake u Libanu “potpuno neprihvatljivi”
Vesti online 11.10.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron osudio je danas kao potpuno neprihvatljive “namerne napade” izraelske vojske na mirovne snage UN u Libanu. – Mi to osuđujemo, ne tolerišemo i nećemo tolerisati da se to ponovi – rekao je Makron danas na… »
Makron poručio Izraelu: Nećemo to tolerisati
B92 11.10.2024
Francuski predsednik Emanuel Makron osudio je danas kao potpuno neprihvatljive "namerne napade" izraelske vojske na mirovne snage UN u Libanu. "Mi to osuđujemo, ne tolerišemo i nećemo tolerisati da se to ponovi", rekao je Makron danas na Kipru, gde… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi marširaju ka Beogradu - akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTV pre 6 minutajoš 29 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 6 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: Protest u Beogradu nije "finalni skup", neka niko ne misli da je to kraj
Radio 021 pre 8 satijoš 9 povezanih

Anketna komisija: Kinezi bi zbog kršenja ugovora mogli da traže momentalno vraćanje kredita od milijardu dolara
Forbes pre 6 satijoš 8 povezanih