Повезане вести

"Молили смо се светој петки да нам подари ацу, а на њен празник је умро! Она га је узела за себе" Болна исповест Мирка Кодића…

"Молили смо се светој петки да нам подари ацу, а на њен празник је умро! Она га је узела за себе" Болна исповест Мирка Кодића…

Курир 12.10.2024
Мирка Кодића задесила је најгора трагедија коју родитељ може да доживи - изгубио је сина. Александар, син чувеног хармоникаша, изненада је преминуо у сну 27. октобра 2023. године у стану на Карабурми. Уочи прве годишњице… »
„Долази ми често у сну, никад нећу поверовати да га више немам“: Болна исповест Мирка Кодића о смрти сина

„Долази ми често у сну, никад нећу поверовати да га више немам“: Болна исповест Мирка Кодића о смрти сина

Нова 12.10.2024
: Прослављени хармоникаш у болној исповести за Курир уочи годишњице смрти сина евоцирао је сећања на најтежи дан у свом животу, а испричао је и како се бори са тугом. Мирка Кодића задесила је најгора трагедија коју родитељ… »
"Она нам га је дала, и узела": Мирко Кодић је пре годину дана сина затекао мртвог у кревету, сад отворио душу

"Она нам га је дала, и узела": Мирко Кодић је пре годину дана сина затекао мртвог у кревету, сад отворио душу

Мондо 12.10.2024
Музичар се присетио најболнијег тренутка, и открио какав је његов живот данас. Чувени хармоникаш Мирко Кодић је пре годину дана доживео огромну трагедију када му је преминуо син. Тог 27. октобра 2023. Александар Кодић (32) је… »
"Изгледао је као да спава, одлазим у собу где сам га пронашао": Годину дана од смрти сина Мирка Кодића: "Често ми долази у сан…

"Изгледао је као да спава, одлазим у собу где сам га пронашао": Годину дана од смрти сина Мирка Кодића: "Често ми долази у сан…

Блиц 12.10.2024
Хармоникаш Мирко Кодић пре годину дана доживео је највећу трагедију коју човек може да доживи - сахранио је свог сина јединца. Мирков наследник, Александар Кодић (32) изненада је преминуо у сну 27. октобра 2023. године у стану на… »

Вести дана »