Повезане вести
Хитан апел! Нестала Јасмина Сакраџија (13) у Бачкој Тополи: Ако је видите одмах позовите полицију!
Телеграф 12.10.2024
Препоручујемо. Јасмина Сакраџија (13) нестала је јуче у Бачкој Тополи, рекао је њен отац за Телеграф и упутио апел свима који имају било какву информацију о његовој ћерки да се јаве на 060 1455816 или да позову полицију на… »
Полиција лоцирала несталу девојчицу (13) из бачке тополе,: отац за "Блиц" каже: "Јавили су ми да знају где се моја ћерка…
Блиц 12.10.2024
- Полиција је лоцирала моју ћерку, не знам да ли су стигли до ње, рекли су ми да знају где се налази - потврдио је за "Блиц" отац девојчице која је јуче нестала у Бачкој Тополи када је изашла из школе. Како је отац нестале… »
Девојчица (13) нестала у бачкој тополи: Отац каже да се дописивала са непознатим мушкарцем преко инстаграма
Блиц 12.10.2024
Девојчица Ј.С. (13) из Бачке Тополе нестала је јуче по изласку из школе и од тада јој се губи сваки траг. На себи је имала розе патике, сиве фармерке и наранџасту јакну. Њен отац Мирослав каже за "Блиц" да се девојчица отишла… »
Лоцирана нестала Јасмина (13) из Бачке Тополе! Поново се огласио њен отац - "Полиција зна где се налази!"
Курир 12.10.2024
Полиција је лоцирала Јасмину, не знам да ли су стигли до ње, рекли су ми да знају где се налази - потврдио је отац девојчице која је јуче нестала у Бачкој Тополи када је изашла из школе. Како је Јасминин отац рекао, девојчица је… »
Нестала девојчица (13) из бачке тополе: Породица моли за помоћ
Блиц 12.10.2024
У Бачкој Тополи нестала је 13-годишња девојчица Ј. С. На себи је имала розе патике, сиве фармерке и наранџасту јакну. Девојчица је висока око 155цм, тешка око 50кг. Јуче, 11. октобра је отишла у школу у седам часова ујутру… »
Лоцирана девојчица из Бачке Тополе? Огласио се отац ФОТО
Б92 12.10.2024
Јутрос се појавила вест да је нестала девојчица Јасмина Сакраџија, има 13 година. На себи је имала розе патике, сиве фармерке и наранџасту јакну. Јасмина је висока око 155цм, тешка око 50кг. Јуче, 11. октобра је отишла у школу… »
Лоцирана малолетница која је нестала у Бачкој Тополи: "Налази се код Апатина, не смемо ништа да причамо!"
Телеграф 12.10.2024
Препоручујемо. Ј. С. (13) која је нестала јуче у Бачкој Тополи, како је за Телеграф рекао њен отац, лоцирана је у Апатину. "Лоцирали су је негде код Апатина. Још ништа не смем да кажем, ништа не знам. Још је нису довели кући"… »
Нестала девојчица Јасмина (13) из Бачке Тополе: Јуче отишла у школу, од тада јој се губи сваки траг! Породица моли за помоћ…
Курир 12.10.2024
Нестала је девојчица Јасмина Сакраџија, има 13 година. На себи је имала розе патике, сиве фармерке и наранџасту јакну. Јасмина је висока око 155цм, тешка око 50кг. Јуче, 11. октобра је отишла у школу у седам часова ујутру… »
"Јасмина се дописивала са непознатим човеком" Огласио се отац девојчице (14) која је нестала у Бачкој Тополи: Звао сам све…
Курир 12.10.2024
Девојчица Јасмина Сакраџија (13) из Бачке Тополе нестала је јуче по изласку из школе и од тада јој се губи сваки траг. На себи је имала розе патике, сиве фармерке и наранџасту јакну. Јасминин отац Мирослав каже да је девојчица… »
У току потрага за девојчицом из Бачке Тополе: Нестала Јасмина (13), породица моли за помоћ
Нова 12.10.2024
: Нестала је девојчица Јасмина Сакраџија, има 13 година. На себи је имала розе патике, сиве фармерке и наранџасту јакну. Јасмина је висока око 155цм, тешка око 50кг. Јуче, 11. октобра је отишла у школу у седам часова ујутру… »
Вести дана »
Владан Милојевић више нема опција за Штурм: Повредио се још један играч Црвене звезде
Мондо пре 14 минутајош 112 повезане
"Можда ћемо морати да обарамо руске авионе": Председник НАТО државе запретио Москви да ће предузети озбиљније акције
Курир пре 2 сатајош 51 повезана