Povezane vesti
"Mrzela sam sebe kada se ne ispovraćam": Teodora Džehverović progovorila o ozbiljnom poremećaju s kojim se borila
Mondo 12.10.2024
Pevačica je jednom prilikom otvorila dušu o nesigurnostima koje je imala u prošlosti. Pevačica Teodora Džehverović jedna je od najlepših žena na ovim prostorima, i poznata je po samopouzdanju kojim zrači. Međutim, nije oduvek bilo tako. Mnogi… »
"Desila mi se bulimija, pala sam psihički" Teodora Džehverović iskreno o poremećaju koji je imala: "Mrzela sam sebe kada se…
Kurir 12.10.2024
Pevačica Teodora Džehverović bolovala je o bulimije, a jednom prilikom otvoreno je govorila o tome kroz šta je prolazila zbog poremećaja. Teodora je priznala da je bila veoma loše psihički.PhotoDescription - Desila se bulimija, jer sam bila klinka… »
"Desila mi se bulimija, pala sam psihički": Teodora Džehverović o poremećaju koji je imala: "Mrzela sam sebe kada se ne…
Blic 12.10.2024
Pevačica Teodora Džehverović bolovala je o bulimije, a jednom prilikom otvoreno je govorila o tome kroz šta je prolazila zbig poremećaja. Teodora je priznala da je bila veoma loše psihički. - Desila se bulimija, jer sam bila klinka i nisam… »
Vesti dana »

„Ko je sledeći“: Novosađani protestuju ispred suda, zahtevaju oslobađanje prisluškivanih aktivista
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih

Marta Kos odala počast poginulima pri padu nadstrešnice u Novom Sadu
Insajder pre 2 satajoš 24 povezane

Ekskluzivno! Rektor stigao u zgradu Vlade na sastanak s premijerom: Potvrđeno pisanje Kurira - tri Đokićeva saradnika prisustvovaće dijalogu (foto)
Kurir pre 1 satjoš 10 povezanih

Da li će Marta Kos posetiti Ćacilend? Stigao je odgovor posle najave komesarke EU da će razgovarati sa svima
Nova pre 32 minutajoš 26 povezanih

Uhapšena žena koja je oštetila trgovinski lanac za više od 2,6 miliona dinara u Paraćinu
Euronews pre 31 minutajoš 22 povezane