Povezane vesti
"Mrzela sam sebe kada se ne ispovraćam": Teodora Džehverović progovorila o ozbiljnom poremećaju s kojim se borila
Mondo 12.10.2024
Pevačica je jednom prilikom otvorila dušu o nesigurnostima koje je imala u prošlosti. Pevačica Teodora Džehverović jedna je od najlepših žena na ovim prostorima, i poznata je po samopouzdanju kojim zrači. Međutim, nije oduvek bilo tako. Mnogi nisu znali… »
"Desila mi se bulimija, pala sam psihički": Teodora Džehverović o poremećaju koji je imala: "Mrzela sam sebe kada se ne…
Blic 12.10.2024
Pevačica Teodora Džehverović bolovala je o bulimije, a jednom prilikom otvoreno je govorila o tome kroz šta je prolazila zbig poremećaja. Teodora je priznala da je bila veoma loše psihički. - Desila se bulimija, jer sam bila klinka i nisam razmišljala… »
Vesti dana »
"Iran nije predstavljao direktnu pretnju po SAD! Ne mogu čiste savesti za podržim rat!" Kakav udarac za Trampa! Glavni čovek za kontraterorizam podneo ostavku!
Kurir pre 32 minutajoš 25 povezanih
Posete ministra, pretnje i studentski skupovi: Kako protiče kampanja pred lokalne izbore?
Danas pre 8 satijoš 7 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 13 satijoš 2 povezane
Telekom Srbija: Iz korisničke baze ukraden manji deo podataka korisnika usluge satelitske televizije
Beta pre 5 satijoš 26 povezanih