Povezane vesti
Vučić glavna tema u hrvatskim medijima
Politika 12.10.2024
Prisustvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na samitu u Dubrovniku još uvek je tema u hrvatskim medijima. „Ja sam sa Vučićem razgovarao na ručku u Tivtu pre tri dana i kad sam čuo da je pozvan u Dubrovnik, ja sam se u sebi nasmejao i rekao 'to… »
Da li je Vučić ukrao šou: Svađa Plenkovića i Milanovića zbog srpskog predsednika
NIN 12.10.2024
Dolazak srpskog predsednika Aleksandra Vučića na samit jugoistočna Evropa-Ukrajina u Dubrovniku i nepozivanje hrvatskog predsednika Zorana Milanovića na taj događaj, izazvali su nove trzavice između prvog čoveka hrvatske države i premijera Andreja… »
Hrvati ne mogu bez Vučića VIDEO
B92 12.10.2024
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović ponovo je komentariao predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Zoran Milanović - predsednik Hrvatske: "Ja sam sa Vučićem razgovarao na ručku u Tivtu pre tri dana i kad sam čuo da je pozvan u Dubrovnik, ja sam se u… »
Ponovo se prepiru Milanović i Plenković, ovaj put zbog Vučića
Danas 11.10.2024
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da oni koji govore da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Dubrovniku imao „svoj šou“ prate narativ srpskih tabloida. On je tako u Pafosu na Cipru odgovorio predsedniku Hrvatske Zoranu… »
Ponovo se prepiru Milanović i Plenković, ovaj put zbog Vučića
Danas 11.10.2024
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da oni koji govore da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Dubrovniku imao „svoj šou“ prate narativ srpskih tabloida. On je tako u Pafosu na Cipru odgovorio predsedniku Hrvatske Zoranu… »
Vesti dana »
"Velika tuga!" Đani nem od bola zbog Palmine smrti: "Teško nam je da prihvatimo..."
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana
Jokić pobesneo kao nikada: Nije mogao da se pomiri sa sudijskom krađom (video)
Večernje novosti pre 38 minutajoš 17 povezanih
Tužilaštvo traži pritvor za sve uhapšene zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
Al Jazeera pre 19 minutajoš 8 povezanih
Tramp razmatra da Grenela imenuje za specijalnog izaslanika za rusko-ukrajinski sukob
Vesti online pre 26 minutajoš 7 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 11 satijoš 3 povezane