Povezane vesti
Vučić glavna tema u hrvatskim medijima
Politika 12.10.2024
Prisustvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na samitu u Dubrovniku još uvek je tema u hrvatskim medijima. „Ja sam sa Vučićem razgovarao na ručku u Tivtu pre tri dana i kad sam čuo da je pozvan u Dubrovnik, ja sam se u sebi nasmejao i rekao 'to… »
Da li je Vučić ukrao šou: Svađa Plenkovića i Milanovića zbog srpskog predsednika
NIN 12.10.2024
Dolazak srpskog predsednika Aleksandra Vučića na samit jugoistočna Evropa-Ukrajina u Dubrovniku i nepozivanje hrvatskog predsednika Zorana Milanovića na taj događaj, izazvali su nove trzavice između prvog čoveka hrvatske države i premijera Andreja… »
Hrvati ne mogu bez Vučića VIDEO
B92 12.10.2024
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović ponovo je komentariao predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Zoran Milanović - predsednik Hrvatske: "Ja sam sa Vučićem razgovarao na ručku u Tivtu pre tri dana i kad sam čuo da je pozvan u Dubrovnik, ja sam se u… »
Ponovo se prepiru Milanović i Plenković, ovaj put zbog Vučića
Danas 11.10.2024
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da oni koji govore da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Dubrovniku imao „svoj šou“ prate narativ srpskih tabloida. On je tako u Pafosu na Cipru odgovorio predsedniku Hrvatske Zoranu… »
Ponovo se prepiru Milanović i Plenković, ovaj put zbog Vučića
Danas 11.10.2024
Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da oni koji govore da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Dubrovniku imao „svoj šou“ prate narativ srpskih tabloida. On je tako u Pafosu na Cipru odgovorio predsedniku Hrvatske Zoranu… »
Vesti dana »
Uživo vatra progutala više od 2.000 objekata Nastavlja se katastrofa u Los Anđelesu, oglasila se šefica vatrogasaca: "Ovo se desilo prvi put u istoriji..." (foto, video)
Blic pre 8 minutajoš 76 povezanih
Trosatni pregovori nastavnika i premijera Srbije: Dogovor moguć iduće nedelje
Glas Amerike pre 3 satajoš 37 povezanih
I danas natprosečno toplo, a uveče nas čeka potpuni preokret! Rhmz se oglasio rano jutros, stiže drastično hladnije vreme, a izdato i upozorenje zbog opasne pojave
Blic pre 9 minutajoš 33 povezane
Vučević Konakoviću: Zagrlite RS imaćete bolju BiH, ljudi će biti zadovoljniji
RTV pre 4 satijoš 28 povezanih
Ko će duže izdržati: vlast SNS-a ili studenti u blokadama | Kontekst
Al Jazeera pre 43 minutajoš 24 povezane