Povezane vesti
Kako je internet stvorio nove strahove
Južne vesti 12.10.2024
„Stalno sam zabrinuta, jer imam osećaj da propuštam nešto važno, a u isto vreme mi se čini da svi znaju kako da provode vreme osim mene", kaže Milica Petrović, studentkinja ekonomije. Višečasovno prelistavanje fotografija na društvenim… »
Radio 021 12.10.2024
Pojava interneta dovela je do novih psiholoških stanja, poput straha, misterije i uživanja u propuštanju sadašnjosti. „Stalno sam zabrinuta, jer imam osećaj da propuštam nešto važno, a u isto vreme mi se čini da svi znaju kako da provode vreme… »
Danas 12.10.2024
„Stalno sam zabrinuta, jer imam osećaj da propuštam nešto važno, a u isto vreme mi se čini da svi znaju kako da provode vreme osim mene“, kaže Milica Petrović, studentkinja ekonomije, Višečasovno prelistavanje fotografija na društvenim… »
NIN 12.10.2024
"Stalno sam zabrinuta, jer imam osećaj da propuštam nešto važno, a u isto vreme mi se čini da svi znaju kako da provode vreme osim mene", kaže Milica Petrović, studentkinja ekonomije, Višečasovno prelistavanje fotografija na društvenim mrežama… »
Vesti dana »
Đurić potpisao memorandume sa Sijartom: Nova era saradnje Srbije i Mađarske
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Ana Brnabić: Gluposti koje Preradović izgovara su dokaz da je Radar Šolakova igračka
Politika pre 45 minutajoš 2 povezane