Повезане вести
Како је интернет створио нове страхове
Јужне вести 12.10.2024
„Стално сам забринута, јер имам осећај да пропуштам нешто важно, а у исто време ми се чини да сви знају како да проводе време осим мене", каже Милица Петровић, студенткиња економије. Вишечасовно прелиставање фотографија на… »
Радио 021 12.10.2024
Појава интернета довела је до нових психолошких стања, попут страха, мистерије и уживања у пропуштању садашњости. „Стално сам забринута, јер имам осећај да пропуштам нешто важно, а у исто време ми се чини да сви знају како да… »
НИН 12.10.2024
"Стално сам забринута, јер имам осећај да пропуштам нешто важно, а у исто време ми се чини да сви знају како да проводе време осим мене", каже Милица Петровић, студенткиња економије, Вишечасовно прелиставање фотографија на… »
Данас 12.10.2024
„Стално сам забринута, јер имам осећај да пропуштам нешто важно, а у исто време ми се чини да сви знају како да проводе време осим мене“, каже Милица Петровић, студенткиња економије, Вишечасовно прелиставање фотографија на… »
Вести дана »
На тргу Светог Саве грађани Краљева дочекали другу групу студената и младих из Новог Пазара (ВИДЕО)
Глас Шумадије пре 10 минутајош 32 повезане
Тробојке, трубачи и народна ношња: Скупови против блокада у три града, премијер Мацут из Пожаревца: "Не смемо да правимо поделе међу људима" (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 35 повезаних
Америка увела санкције председнику Колумбије и његовој жени и сину
BBC News пре 6 сатијош 20 повезаних