Povezane vesti
Milanu stalo srce dok je cepao drva da prehrani decu: Celo selo ga oplakuje - "Uvek se borio sam, ostao bez roditelja, a…
Kurir 12.10.2024
Porodica, prijatelji i meštani sela Sekurič opraštaju se od svog komšije Milana Jeremića, čoveka koji se ceo život borio sam i pomagao svima, a onda mu je srce stalo u 46. godini. Doživeo je infarkt dok je cepao drva da prehrani decu. Napustio ih je 6… »
Doživeo infarkt dok je cepao drva da prehrani decu: Šumadija plače za Milanom koji je imao surov život: Nakon njegove smrti…
Blic 12.10.2024
Porodica, prijatelji i meštani sela Sekurič opraštaju se od svog komšije Milana Jeremića, čoveka koji se ceo život borio sam i pomagao svima, a onda mu je srce stalo u 46. godini. Doživeo je infarkt dok je cepao drva da prehrani decu. Napustio ih je 6… »
Vesti dana »

Izraelska vojska objavila početak "obnavljanja primene" primirja nakon današnjih napada na Gazu
Telegraf pre 26 minutajoš 52 povezane

Ko stoji iza pljačke veka, pogledajte kako izgledaju ukradene dragocenosti iz Luvra Francuska ne može da im uđe u trag: Na motorima odneli neprocenjive predmete
Kurir pre 26 minutajoš 51 povezana

Pljačkaši na skuterima – Luvr iznenada zatvoren, ukraden nakit iz Napoleonove kolekcije
RTS pre 4 satijoš 26 povezanih