Povezane vesti

Tea zapalila “Čair”: “Imala sam neverovatnu tremu, ali Niš me uvek podseti zašto volim svoj posao”

Tea zapalila “Čair”: “Imala sam neverovatnu tremu, ali Niš me uvek podseti zašto volim svoj posao”

Gradski portal 018 12.10.2024
Sinoć je goreo Niš. Popularna pevačica Tea Tairović održala je koncert pred više od 6.000 ljudi u sportskoj dvorani “Čair”. Sve karte su rasprodate za samo nekoliko dana, a publika je uživala je u hitovima i energičnim nastupima pevačice… »
Srpska Šakira zapalila “Čair”: “Imala sam neverovatnu tremu, ali Niš me uvek podseti zašto volim svoj posao”…

Srpska Šakira zapalila “Čair”: “Imala sam neverovatnu tremu, ali Niš me uvek podseti zašto volim svoj posao”…

Glas juga 12.10.2024
Tea je koncert otvorila pesmom “Bakšiš”, jednim od svojih najvećih hitova, i time već na samom početku podigla atmosferu do usijanja. Pojavila se na bini u zlatnom kombinezonu od resa i šljokica, a njena dobro poznata koreografija iz spota… »
"Ceca ima nedostižne rezultate": Tea pomenula divu i otkrila da je u Nišu uradila ono što nikad ne radi

"Ceca ima nedostižne rezultate": Tea pomenula divu i otkrila da je u Nišu uradila ono što nikad ne radi

Telegraf 12.10.2024
Preporučujemo. Pevačica Tea Tairović sinoć, 11. oktobra imala je koncert u Nišu kome je prisustvovalo preko 6.500 ljudi. Niški Čair je bio krcat, a Tea je publici priredila pravi spektak. Ona je posle nastupa razgovarala sa novinarima, a najpre je… »
Tea Tairović imala posebnog gosta na koncertu: Kad saznate šta je u pitanju, biće vam puno srce

Tea Tairović imala posebnog gosta na koncertu: Kad saznate šta je u pitanju, biće vam puno srce

Telegraf 12.10.2024
Preporučujemo. Mlada muzička zvezda Tea Tairović sinoć, 11. oktobra nastupala je u Nišu pred više od 6.500 ljudi. Hala Čair bila je puna do poslednjeg mesta, a karte za ovaj spektakl rasprodate su 10 dana nakon što su puštene u prodaju. Tea se… »

Vesti dana »