Povezane vesti
„Tražim oca, znam samo da je došao u grad moje majke kao srpski gastarbajter“: Sandrina priča dirnula je Nemačku, a završava…
Nova 12.10.2024
: Sandra je o svom ocu znala otprilike samo to da je bio gastarbajter iz Jugoslavije, ali - rešila je da pokuša da ga nađe. „Ja sam Sandra, imam 44 godine i trenutno živim u Salcmundeu i tražim svog oca kog nisam nikada videla. Sredinom sedamdesetih… »
Sandra je na televiziji u kameru rekla: "Mama je priznala da me napravio Srbin gastarbajter". Milanu je u Beogradu zazvonio…
Blic 12.10.2024
- Ja sam Sandra, imam 44 godine i trenutno živim u Salcmundeu i tražim svog oca kog nisam nikada videla. Sredinom sedamdesetih došao je u grad moje majke kao gastarbajter, gde je radio najviše godinu dana, a pre toga je bio majstor u svojoj zemlji -… »
Vesti dana »
Rute: Razgovarao sam sa Trampom o situaciji na Grenlandu, radujem se što ću ga videti u Davosu
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 53 povezane
Evo i čuvenih kalkulacija! Protivnci na koje bi Srbija mogla da naleti u polufinalu, jedna selekcija je prava poslastica!
Kurir pre 16 minutajoš 82 povezane
Instagram nalozi redakcije Nova suspendovani, portal Radar ostao bez naloga
Vreme pre 6 satijoš 11 povezanih
„Bolja vremena se mogu graditi samo obrazovanjem, u znanju je moć“: Studenti pozvali građane na novi skup u januaru
Nova pre 3 satajoš 23 povezane
LEDENI DANI U SRBIJI: Najhladnije u ponedeljak, zatim toplije, pa kraj januara donosi sneg
Šabačke novosti pre 1 satjoš 51 povezana