Повезане вести
„Тражим оца, знам само да је дошао у град моје мајке као српски гастарбајтер“: Сандрина прича дирнула је Немачку, а завршава…
Нова 12.10.2024
: Сандра је о свом оцу знала отприлике само то да је био гастарбајтер из Југославије, али - решила је да покуша да га нађе. „Ја сам Сандра, имам 44 године и тренутно живим у Салцмундеу и тражим свог оца ког нисам никада видела… »
"Мама је признала да ме је направио Србин гастарбајтер" Сандра на ТВ-у рекла да жели да упозна оца, а онда је Милану у…
Курир 12.10.2024
- Ја сам Сандра, имам 44 године и тренутно живим у Салцмундеу и тражим свог оца ког нисам никада видела. Средином седамдесетих дошао је у град моје мајке као гастарбајтер, где је радио највише годину дана, а пре тога је био… »
Сандра је на телевизији у камеру рекла: "Мама је признала да ме направио Србин гастарбајтер". Милану је у Београду зазвонио…
Блиц 12.10.2024
- Ја сам Сандра, имам 44 године и тренутно живим у Салцмундеу и тражим свог оца ког нисам никада видела. Средином седамдесетих дошао је у град моје мајке као гастарбајтер, где је радио највише годину дана, а пре тога је био… »
Вести дана »

"Идемо на победу овај пут" Имао жесток окршај са водитељем Пинка у емисији, а сада шокирао оглашавањем и најавио улазак у Елиту (фото)
Ало пре 2 сатајош 4 повезане

"Борите се или умрите": Илон Маск упутио поруку десничарима у Лондону (видео)
Курир пре 2 сатајош 1 повезана