Povezane vesti
„Tražim oca, znam samo da je došao u grad moje majke kao srpski gastarbajter“: Sandrina priča dirnula je Nemačku, a završava…
Nova 12.10.2024
: Sandra je o svom ocu znala otprilike samo to da je bio gastarbajter iz Jugoslavije, ali - rešila je da pokuša da ga nađe. „Ja sam Sandra, imam 44 godine i trenutno živim u Salcmundeu i tražim svog oca kog nisam nikada videla. Sredinom sedamdesetih… »
"Mama je priznala da me je napravio Srbin gastarbajter" Sandra na TV-u rekla da želi da upozna oca, a onda je Milanu u…
Kurir 12.10.2024
- Ja sam Sandra, imam 44 godine i trenutno živim u Salcmundeu i tražim svog oca kog nisam nikada videla. Sredinom sedamdesetih došao je u grad moje majke kao gastarbajter, gde je radio najviše godinu dana, a pre toga je bio majstor u svojoj zemlji -… »
Sandra je na televiziji u kameru rekla: "Mama je priznala da me napravio Srbin gastarbajter". Milanu je u Beogradu zazvonio…
Blic 12.10.2024
- Ja sam Sandra, imam 44 godine i trenutno živim u Salcmundeu i tražim svog oca kog nisam nikada videla. Sredinom sedamdesetih došao je u grad moje majke kao gastarbajter, gde je radio najviše godinu dana, a pre toga je bio majstor u svojoj zemlji -… »
Vesti dana »

Tramp: Želeo bih da vidim prekid vatre u Ukrajini, moguć dobar dogovor sa Putinom
Beta pre 1 satjoš 106 povezanih

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
BBC News pre 3 satajoš 37 povezanih

Jedan ratni veteran pušten, drugom određena mera kućnog pritvora zbog incidenta u Bačkom Petrovcu
Insajder pre 8 satijoš 20 povezanih

Crna Gora zatražila međunarodnu podršku; Kamov iz Srbije već angažovan na gašenju požara
Insajder pre 47 minutajoš 93 povezane