Povezane vesti

Plenković oštro kritikovao Milanovića zbog izjave o Vučiću

Plenković oštro kritikovao Milanovića zbog izjave o Vučiću

Politika 12.10.2024
Zagreb – Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je juče da oni koji govore da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Dubrovniku imao „svoj šou” prate narativ srpskih tabloida. On je tako u Pafosu na Kipru odgovorio predsedniku Hrvatske… »
Vučić odgovorio na kritike iz Hrvatske

Vučić odgovorio na kritike iz Hrvatske

Politika 12.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je danas na kritike dela hrvatske javnosti zbog prisustva na samitu Ukrajina-Jugoistočna Evropa u Dubrovniku. "Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao i da mi to niko u porodici nije bio, ali mi je važno da… »
Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao i da mi to niko u porodici nije bio: Vučićev odgovor na uvrede

Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao i da mi to niko u porodici nije bio: Vučićev odgovor na uvrede

Telegraf 12.10.2024
Preporučujemo. Aleksandar Vučić oglasio se nakon napada koji dolaze iz Hrvatske posle njegovog boravka u Dubrovniku. Ovo je njegov odgovor na uvrede: "Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao i da mi to niko u porodici nije bio, ali mi je važno da vi… »
"Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao": Aleksandar Vučić odgovorio na kritike iz Hrvatske

"Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao": Aleksandar Vučić odgovorio na kritike iz Hrvatske

Mondo 12.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se povodom napada na svoj račun iz Hrvatske. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se povodom kritika u Hrvatskoj na račun njegove izjave tokom nedavnog samita u Dubrovniku. "Premijer Hrvatske… »
Vučić odgovorio na kritike iz Hrvatske (VIDEO)

Vučić odgovorio na kritike iz Hrvatske (VIDEO)

RTV 12.10.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je danas na kritike dela hrvatske javnosti zbog prisustva na samitu "Ukrajina - Jugoistočna Evropa" u Dubrovniku. "Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao i da mi to niko u porodici nije bio, ali mi… »
"Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao..." Vučić odgovorio na napade i neistine iz Hrvatske: Živele evropske vrednosti…

"Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao..." Vučić odgovorio na napade i neistine iz Hrvatske: Živele evropske vrednosti…

Kurir 12.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je na svom Instagram nalogu snimak napada koji dolaze iz Hrvatske nakon njegovog boravka u Dubrovniku i odgovorio na sve uvrede. - Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao i da mi to niko u porodici nije bio, ali… »
Vučić odbrusio hrvatskim političarima: Neka sam ja četnik, ali poštujte moje pravo na drugačije mišljenje - Živele…

Vučić odbrusio hrvatskim političarima: Neka sam ja četnik, ali poštujte moje pravo na drugačije mišljenje - Živele…

Blic 12.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je danas na kritike dela hrvatske javnosti zbog prisustva na samitu Ukrajina-Jugoistočna Evropa u Dubrovniku. "Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao i da mi to niko u porodici nije bio, ali mi je važno da… »
Vučić odgovorio na kritike iz Hrvatske i izjavu Plenkovića o "agresiji iz 1991."

Vučić odgovorio na kritike iz Hrvatske i izjavu Plenkovića o "agresiji iz 1991."

Euronews 12.10.2024
Vučić o uvredama pojedinih hrvatskih političara: Živele evropske vrednosti

Vučić o uvredama pojedinih hrvatskih političara: Živele evropske vrednosti

RTS 12.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, odgovarajući na uvrede pojedinih hrvatskih političara, rekao da mu niko u porodici nije bio četnik, ali da mu je važno da oni poštuju pravo na drugačije mišljenje. Odgovarajući na uvrede hrvatskih… »
Hrvati dobili žestok odgovor, Vučić se oglasio: "Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao..." VIDEO

Hrvati dobili žestok odgovor, Vučić se oglasio: "Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao..." VIDEO

B92 12.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je na svom Instagram nalogu snimak napada iz Hrvatske zbog toga što je boravio u Dubrovniku. "Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao i da mi to niko u porodici nije bio, ali mi je važno da vi poštujete pravo… »

Vesti dana »