Повезане вести

Пленковић оштро критиковао Милановића због изјаве о Вучићу

Пленковић оштро критиковао Милановића због изјаве о Вучићу

Политика 12.10.2024
Загреб – Премијер Хрватске Андреј Пленковић изјавио је јуче да они који говоре да је председник Србије Александар Вучић у Дубровнику имао „свој шоу” прате наратив српских таблоида. Он је тако у Пафосу на Кипру одговорио… »
Вучић одговорио на критике из Хрватске

Вучић одговорио на критике из Хрватске

Политика 12.10.2024
Председник Србије Александар Вучић одговорио је данас на критике дела хрватске јавности због присуства на самиту Украјина-Југоисточна Европа у Дубровнику. "Нек сам ја четник, а да нисам ни знао и да ми то нико у породици није… »
Нек сам ја четник, а да нисам ни знао и да ми то нико у породици није био: Вучићев одговор на увреде

Нек сам ја четник, а да нисам ни знао и да ми то нико у породици није био: Вучићев одговор на увреде

Телеграф 12.10.2024
Препоручујемо. Александар Вучић огласио се након напада који долазе из Хрватске после његовог боравка у Дубровнику. Ово је његов одговор на увреде: "Нек сам ја четник, а да нисам ни знао и да ми то нико у породици није био, али… »
"Нек сам ја четник, а да нисам ни знао": Александар Вучић одговорио на критике из Хрватске

"Нек сам ја четник, а да нисам ни знао": Александар Вучић одговорио на критике из Хрватске

Мондо 12.10.2024
Председник Србије Александар Вучић огласио се поводом напада на свој рачун из Хрватске. Председник Србије Александар Вучић огласио се поводом критика у Хрватској на рачун његове изјаве током недавног самита у Дубровнику… »
Вучић одговорио на критике из Хрватске (ВИДЕО)

Вучић одговорио на критике из Хрватске (ВИДЕО)

РТВ 12.10.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић одговорио је данас на критике дела хрватске јавности због присуства на самиту "Украјина - Југоисточна Европа" у Дубровнику. "Нек сам ја четник, а да нисам ни знао и да ми то нико у… »
"Нек сам ја четник, а да нисам ни знао..." Вучић одговорио на нападе и неистине из Хрватске: Живеле европске вредности! (видео)…

"Нек сам ја четник, а да нисам ни знао..." Вучић одговорио на нападе и неистине из Хрватске: Живеле европске вредности! (видео)…

Курир 12.10.2024
Председник Србије Александар Вучић поделио је на свом Инстаграм налогу снимак напада који долазе из Хрватске након његовог боравка у Дубровнику и одговорио на све увреде. - Нек сам ја четник, а да нисам ни знао и да ми то нико у… »
Вучић одбрусио хрватским политичарима: Нека сам ја четник, али поштујте моје право на другачије мишљење - Живеле европске…

Вучић одбрусио хрватским политичарима: Нека сам ја четник, али поштујте моје право на другачије мишљење - Живеле европске…

Блиц 12.10.2024
Председник Србије Александар Вучић одговорио је данас на критике дела хрватске јавности због присуства на самиту Украјина-Југоисточна Европа у Дубровнику. "Нек сам ја четник, а да нисам ни знао и да ми то нико у породици није… »
Вучић одговорио на критике из Хрватске и изјаву Пленковића о "агресији из 1991."

Вучић одговорио на критике из Хрватске и изјаву Пленковића о "агресији из 1991."

Еуроневс 12.10.2024
Вучић о увредама појединих хрватских политичара: Живеле европске вредности

Вучић о увредама појединих хрватских политичара: Живеле европске вредности

РТС 12.10.2024
Председник Србије Александар Вучић је, одговарајући на увреде појединих хрватских политичара, рекао да му нико у породици није био четник, али да му је важно да они поштују право на другачије мишљење. Одговарајући на увреде… »
Хрвати добили жесток одговор, Вучић се огласио: "Нек сам ја четник, а да нисам ни знао..." ВИДЕО

Хрвати добили жесток одговор, Вучић се огласио: "Нек сам ја четник, а да нисам ни знао..." ВИДЕО

Б92 12.10.2024
Председник Србије Александар Вучић поделио је на свом Инстаграм налогу снимак напада из Хрватске због тога што је боравио у Дубровнику. "Нек сам ја четник, а да нисам ни знао и да ми то нико у породици није био, али ми је важно… »

Вести дана »