Повезане вести
Пленковић оштро критиковао Милановића због изјаве о Вучићу
Политика 12.10.2024
Загреб – Премијер Хрватске Андреј Пленковић изјавио је јуче да они који говоре да је председник Србије Александар Вучић у Дубровнику имао „свој шоу” прате наратив српских таблоида. Он је тако у Пафосу на Кипру одговорио… »
Вучић одговорио на критике из Хрватске
Политика 12.10.2024
Председник Србије Александар Вучић одговорио је данас на критике дела хрватске јавности због присуства на самиту Украјина-Југоисточна Европа у Дубровнику. "Нек сам ја четник, а да нисам ни знао и да ми то нико у породици није… »
Нек сам ја четник, а да нисам ни знао и да ми то нико у породици није био: Вучићев одговор на увреде
Телеграф 12.10.2024
Препоручујемо. Александар Вучић огласио се након напада који долазе из Хрватске после његовог боравка у Дубровнику. Ово је његов одговор на увреде: "Нек сам ја четник, а да нисам ни знао и да ми то нико у породици није био, али… »
"Нек сам ја четник, а да нисам ни знао": Александар Вучић одговорио на критике из Хрватске
Мондо 12.10.2024
Председник Србије Александар Вучић огласио се поводом напада на свој рачун из Хрватске. Председник Србије Александар Вучић огласио се поводом критика у Хрватској на рачун његове изјаве током недавног самита у Дубровнику… »
Вучић одговорио на критике из Хрватске (ВИДЕО)
РТВ 12.10.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић одговорио је данас на критике дела хрватске јавности због присуства на самиту "Украјина - Југоисточна Европа" у Дубровнику. "Нек сам ја четник, а да нисам ни знао и да ми то нико у… »
"Нек сам ја четник, а да нисам ни знао..." Вучић одговорио на нападе и неистине из Хрватске: Живеле европске вредности! (видео)…
Курир 12.10.2024
Председник Србије Александар Вучић поделио је на свом Инстаграм налогу снимак напада који долазе из Хрватске након његовог боравка у Дубровнику и одговорио на све увреде. - Нек сам ја четник, а да нисам ни знао и да ми то нико у… »
Вучић одбрусио хрватским политичарима: Нека сам ја четник, али поштујте моје право на другачије мишљење - Живеле европске…
Блиц 12.10.2024
Председник Србије Александар Вучић одговорио је данас на критике дела хрватске јавности због присуства на самиту Украјина-Југоисточна Европа у Дубровнику. "Нек сам ја четник, а да нисам ни знао и да ми то нико у породици није… »
Вучић одговорио на критике из Хрватске и изјаву Пленковића о "агресији из 1991."
Еуроневс 12.10.2024
Вучић о увредама појединих хрватских политичара: Живеле европске вредности
РТС 12.10.2024
Председник Србије Александар Вучић је, одговарајући на увреде појединих хрватских политичара, рекао да му нико у породици није био четник, али да му је важно да они поштују право на другачије мишљење. Одговарајући на увреде… »
Хрвати добили жесток одговор, Вучић се огласио: "Нек сам ја четник, а да нисам ни знао..." ВИДЕО
Б92 12.10.2024
Председник Србије Александар Вучић поделио је на свом Инстаграм налогу снимак напада из Хрватске због тога што је боравио у Дубровнику. "Нек сам ја четник, а да нисам ни знао и да ми то нико у породици није био, али ми је важно… »
Вести дана »

'Дошао је и тај дан': Трамп одложио сусрет са Путином и увео санкције руским нафтним гигантима
BBC News пре 1 сатјош 84 повезане

Ове недеље нова измена Уредбе о ограничавању маржи због притисака трговаца
Прессек пре 16 минутајош 21 повезана

Киша ће лити као из кабла у Србију стижу пљускови са грмљавином и олујни ветар, невреме само што није грунуло!
Ало пре 1 сатјош 26 повезаних

Не памте га по добром: Познато ко суди Партизану у Евролиги!
Хот спорт пре 42 минутајош 38 повезаних

Нето стране директне инвестиције смањене за 54 одсто у односу на исти период прошле године
Бизнис и финансије пре 26 минутајош 21 повезана