Povezane vesti
Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao i da mi to niko u porodici nije bio: Vučićev odgovor na uvrede
Telegraf 12.10.2024
Preporučujemo. Aleksandar Vučić oglasio se nakon napada koji dolaze iz Hrvatske posle njegovog boravka u Dubrovniku. Ovo je njegov odgovor na uvrede: "Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao i da mi to niko u porodici nije bio, ali mi je važno da vi… »
"Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao": Aleksandar Vučić odgovorio na kritike iz Hrvatske
Mondo 12.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se povodom napada na svoj račun iz Hrvatske. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se povodom kritika u Hrvatskoj na račun njegove izjave tokom nedavnog samita u Dubrovniku. "Premijer Hrvatske Plenković je… »
"Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao..." Vučić odgovorio na napade i neistine iz Hrvatske: Živele evropske vrednosti! (video)…
Kurir 12.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je na svom Instagram nalogu snimak napada koji dolaze iz Hrvatske nakon njegovog boravka u Dubrovniku i odgovorio na sve uvrede. - Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao i da mi to niko u porodici nije bio, ali… »
Vučić odgovorio na kritike iz Hrvatske i izjavu Plenkovića o "agresiji iz 1991."
Euronews 12.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je danas na kritike dela hrvatske javnosti zbog prisustva na samitu Ukrajina-Jugoistočna Evropa u Dubrovniku. "Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao i da mi to niko u porodici nije bio, ali mi je važno da vi… »
Hrvati dobili žestok odgovor, Vučić se oglasio: "Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao..." VIDEO
B92 12.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je na svom Instagram nalogu snimak napada iz Hrvatske zbog toga što je boravio u Dubrovniku. "Nek sam ja četnik, a da nisam ni znao i da mi to niko u porodici nije bio, ali mi je važno da vi poštujete pravo na… »
Vesti dana »
Tramp: Sjajan sastanak sa Zelenskim, veliki pomak u okončanju rata
Beta pre 13 minutajoš 35 povezanih
"Studenti u blokadi": Hvala svima - veliki odziv, broje se potpisi!
Pravda pre 42 minutajoš 66 povezanih
Novi sukob košarkaša sa navijačima: Kamera snimila obračun Amerikanaca sa ljudima ispred tunela!
Hot sport pre 37 minutajoš 46 povezanih
Zatvorena biračka mesta na Kosovu Od ranog jutra veliki odziv u Kosovskoj Mitrovici, Srpska lista cilja na svih deset mesta, CIK objavio prve rezultate (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 62 povezane
(BLOG) Studenti u akciji "Raspiši pobedu": Veliki odziv građana i tokom večeri, čeka se broj prikupljenih potpisa
N1 Info pre 8 minutajoš 56 povezanih