Повезане вести

Нек сам ја четник, а да нисам ни знао и да ми то нико у породици није био: Вучићев одговор на увреде

Нек сам ја четник, а да нисам ни знао и да ми то нико у породици није био: Вучићев одговор на увреде

Телеграф 12.10.2024
Препоручујемо. Александар Вучић огласио се након напада који долазе из Хрватске после његовог боравка у Дубровнику. Ово је његов одговор на увреде: "Нек сам ја четник, а да нисам ни знао и да ми то нико у породици није био, али… »
"Нек сам ја четник, а да нисам ни знао": Александар Вучић одговорио на критике из Хрватске

"Нек сам ја четник, а да нисам ни знао": Александар Вучић одговорио на критике из Хрватске

Мондо 12.10.2024
Председник Србије Александар Вучић огласио се поводом напада на свој рачун из Хрватске. Председник Србије Александар Вучић огласио се поводом критика у Хрватској на рачун његове изјаве током недавног самита у Дубровнику… »
"Нек сам ја четник, а да нисам ни знао..." Вучић одговорио на нападе и неистине из Хрватске: Живеле европске вредности! (видео)…

"Нек сам ја четник, а да нисам ни знао..." Вучић одговорио на нападе и неистине из Хрватске: Живеле европске вредности! (видео)…

Курир 12.10.2024
Председник Србије Александар Вучић поделио је на свом Инстаграм налогу снимак напада који долазе из Хрватске након његовог боравка у Дубровнику и одговорио на све увреде. - Нек сам ја четник, а да нисам ни знао и да ми то нико у… »
Вучић одговорио на критике из Хрватске и изјаву Пленковића о "агресији из 1991."

Вучић одговорио на критике из Хрватске и изјаву Пленковића о "агресији из 1991."

Еуроневс 12.10.2024
Председник Србије Александар Вучић одговорио је данас на критике дела хрватске јавности због присуства на самиту Украјина-Југоисточна Европа у Дубровнику. "Нек сам ја четник, а да нисам ни знао и да ми то нико у породици није… »
Хрвати добили жесток одговор, Вучић се огласио: "Нек сам ја четник, а да нисам ни знао..." ВИДЕО

Хрвати добили жесток одговор, Вучић се огласио: "Нек сам ја четник, а да нисам ни знао..." ВИДЕО

Б92 12.10.2024
Председник Србије Александар Вучић поделио је на свом Инстаграм налогу снимак напада из Хрватске због тога што је боравио у Дубровнику. "Нек сам ја четник, а да нисам ни знао и да ми то нико у породици није био, али ми је важно… »

Вести дана »