Povezane vesti
Veliki požar na Vračaru! Gori stan u Bregalničkoj ulici, gust crni dim se proširio na sve strane, vatrogasci na terenu (video)…
Kurir 12.10.2024
Na Vračaru u Bregalničkoj ulici gori stan iz kog izvire gust crni dim, prenosi instagram moj_beo_grad_. Kako se vidi na snimku objavljenom na mrežama, stan se nalazi u potkrovlju zgrade. Vatrogasci su po prijavi odmah izašli an teren. Još uvek nema… »
Strašan požar u centru Beograda! Gust oblak crnog dima širi se gradom (Video)
Mondo 12.10.2024
U centru Beograda izbio je požar na vrhu jedne zgrade. U centru Beograda, na Vračaru u Bregalničkoj ulici, izbio je požar na vrhu jedne zgrade. Kako se navodi na "Instagram" stranici "Moj_Beo_grad", gori stan u potkrovlju. Gust oblak crnog dima širi se… »
Drama na Zvezdari: Izbio požar u potkrovlju stambene zgrade, vatrogasci i policija na terenu (video)
Blic 12.10.2024
U Bregalničkoj ulici na Zvezdari izbio je požar u stanu u potkrovlju zgrade. Kako se vidi na snimku koji je objavljen na Instagram stranici moj_beo_grad, iz stana se širi gust dim. Na lice mesta stigli su vatrogasci i policija. Za sada nema informacija o… »
Drama na Zvezdari: Izbio požar u potkrovlju stambene zgrade, vatrogasci i policija na terenu (video)
Blic 12.10.2024
U Bregalničkoj ulici na Zvezdari izbio je požar u stanu u potkrovlju zgrade. Kako se vidi na snimku koji je objavljen na Instagram stranici moj_beo_grad, iz stana se širi gust dim. Na lice mesta stigli su vatrogasci i policija. Za sada nema informacija o… »
Veliki požar na Vračaru: Crni dim proširio, vatrogasci na terenu VIDEO
B92 12.10.2024
Na Vračaru u Bregalničkoj ulici gori stan iz kog izvire gust crni dim, prenosi instagram moj_beo_grad_. Kako se vidi na snimku objavljenom na mrežama, stan se nalazi u potkrovlju zgrade. Vatrogasci su po prijavi odmah izašli an teren. Još uvek nema… »
Užas u Bregalničkoj ulici! Stan u plamenu, vatrogasci hitno reaguju! (VIDEO)
Alo 12.10.2024
Požar u stanu na Vračaru u Bregalničkoj ulici. Na Vračaru u Bregalničkoj ulici trenutni gori stan. Kako se vidi na snimku koji je objavila instagram stranica, zapaljen je stan u potkrovlju. Gust dim se širi iz stana. A post shared by MOJ - BEOGRAD… »
Strašan snimak sa Vračara! Gori stan u Bregalničkoj ulici, gust dim se širi na sve strane
Telegraf 12.10.2024
Preporučujemo. Na Vračaru u Bregalničkoj ulici trenuztni gori stan, prenosi instagram moj_beo_grad_. Kako se vidi iz priloženog snimka, zaalio se stan u potkrovlju. Gust dim se širi iz stana. Vatrogasci su na terenu. Još uvek nema informacija o… »
Vesti dana »
Milojević miran posle poraza: "Nemamo šta posebno da plačemo sad, sutra je novi dan, idemo dalje"
Sportske.net pre 20 minutajoš 73 povezane
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 30 minutajoš 51 povezana
Stojaković: Zadovoljan sam konačnim rezultatom i stvorenim prilikama protiv Radničkog
RTS pre 2 satajoš 31 povezana
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 5 satijoš 25 povezanih