Povezane vesti
Milica, Mile, Ivica i ja na visinskim pripremama: Vučić se oglasio iz Leskovca uoči utakmice sa Švajcarskom: "napred…
Blic 12.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras će pratiti u Leskovcu utakmici između reprezentacija Srbije i Švajcarske u Ligi nacija. Aleksandar Vučić se tim povodom oglasio na Instagramu, duhovitom objavom uz fotografiju na kojoj su Ivica Dačić… »
"Mi će savladamo ovu spržu, još samo da gi naši momci unode Švajcarci" Vučić objavio fotografiju sa "visinskih priprema"…
Kurir 12.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je fotografiju pred utakmicu Srbija – Švajcerska koja se večeras u okviru Lige nacije odigrava na stadionu "Dubočica" u Leskovcu. Na fotografiji sa predsednikom nalaze se i potpredsednik Vlade Republike… »
Vučić objavio fotografiju sa "visinskih priprema": Mi će savladamo ovu spržu i sve ostalo... FOTO
B92 12.10.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je novu fotografiju na Instagramu. "Milica, Mile , Ivica i ja na visinskim pripremama pred utakmicu sa Švajcarskom u Leskovcu. Mi će savladamo ovu spržu i sve ostalo, još samo da gi naši momci unode… »
Vesti dana »
Performans sa crvenom farbom viđen i protiv Putina: Opozicija bi da ruši vlast po ukrajinskom receptu! Instrukcije stižu iz istih centara moći?!
Kurir pre 2 satajoš 15 povezanih
Opozicioni poslanici i građanski aktivisti na Savskom mostu - policiji stiglo pojačanje
Insajder pre 2 satajoš 29 povezanih
Libanski državni mediji: Novi izraelski udari na južni Bejrut; pronađeno telo nestalog rabina u UAE
RTS pre 35 minutajoš 42 povezane