Повезане вести

Сферопулос: Не знам да ли ће Недовић бити спреман за наредни меч

Политика 12.10.2024
Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је да не зна да ли ће Немања Недовић због повреде бити спреман за наредни меч. Кошаркаши Црвене звезде су вечерас у Београду победили Игокеу 91:68 у мечу четвртог кола… »

Спортски журнал 12.10.2024
Кошаркаши Црвене звезде су вечерас у Београду победили Игокеу 91:68 у мечу четвртог кола регионалне АБА лиге. Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је да не зна да ли ће Немања Недовић због повреде бити спреман… »
Сферопулос открио који проблем има Немања Недовић: Звезда стрепи због њега пред паклену недељу у Евролиги

Сферопулос открио који проблем има Немања Недовић: Звезда стрепи због њега пред паклену недељу у Евролиги

Мондо 12.10.2024
Јанис Сферопулос говорио о стању Звездиног бека који није био у стању да игра против Игокее. Црвена звезда је победила Игокеу у важном мечу резултатом 91: 68. Ово је био други тријумф црвено-белих у АБА лиги, а после меча… »
"Одиграли смо добру утакмицу, Честитам играчима": Тренер Звезде после меча са Игокеом

"Одиграли смо добру утакмицу, Честитам играчима": Тренер Звезде после меча са Игокеом

Вечерње новости 12.10.2024
Кошаркаши Црвене звезде су у Београду победили Игокеу 91:68 у мечу четвртог кола регионалне АБА лиге. Недовић је због повреде пропустио вечерашњи дуел. ФОТО: М. Вукадиновић Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио… »
Сферопулос забринуо навијаче Звезде пред меч са Фенером: "Не знам да ли ће Недовић бити спреман"

Сферопулос забринуо навијаче Звезде пред меч са Фенером: "Не знам да ли ће Недовић бити спреман"

Телеграф 12.10.2024
Препоручујемо. Кошаркаши Црвене звезде победили су данас врло убедљиво екипу Игокее (91:68) у оквиру 4. кола регионалне АБА лиге у Београдској арени. Тренер црвено-белих, Јанис Сферопулос био је задовољан залагањем свог тима… »

Вести дана »