Povezane vesti
Zelenski: Ukrajinska vojska drži položaje u Kursku
Vesti online 13.10.2024
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski rekao je da ukrajinske snage čvrsto drže položaje u Kurskoj oblasti iako ruska vojska nastoji da ih potisne. Tampon zona. – Što se tiče operacije Kursk, Rusija je pokušala da potisne naše pozicije, ali mi… »
Zelenski: Ukrajinska vojska drži položaje u Kursku
Al Jazeera 13.10.2024
Rusija je pokušala potisnuti naše pozicije, ali mi se držimo, rekao je ukrajinski predsjednik. Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski rekao je u subotu navečer da ukrajinske snage čvrsto drže položaje u Kurskoj oblasti iako ih ruska vojska… »
Velika bitka za Kursk; Zelenski: Nema povlačenja iz Rusije VIDEO
B92 13.10.2024
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je sinoć da ukrajinske snage čvrsto drže položaje u regionu Kursk iako je ruska vojska pokušavala da ih potisne. "Što se tiče operacije Kursk, Rusija je pokušala da potisne naše pozicije, ali mi se… »
Zelenski: Ukrajinske snage drže svoje linije u ruskoj pograničnoj oblasti Kursk
Blic 13.10.2024
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da su ruske snage pokušale da istisnu ukrajinske trupe sa položaja u ruskoj pograničnoj oblasti Kursk, ali da su ukrajinske snage držale svoje linije. "Što se tiče operacije Kursk, Rusija je… »
(Video) Kijev u panici: Ruski vojnici probili linije u oblasti Kursk i opkolili ukrajinske vojnike
Blic 12.10.2024
Ruski vojnici probili su ukrajinske linije u ruskoj oblasti Kursk samo dan nakon što je američki zvaničnik rekao da bi Kijev mogao da drži oblast pod svojom kontrolom mesecima. Izvori sa obe strane potvrdili su ruski upad, koji se odigrao tokom… »
Vesti dana »
Baljak o blokadi Rektorata: Posle godina uspavanosti i jednog mrtvog mora, nešto se dešava
N1 Info pre 4 satijoš 40 povezanih
"Pokušaj hibridnog rata": Kome ide u prilog eksplozija na kanalu kod Zubinog Potoka i hoćemo li saznati rezultat istrage
Euronews pre 1 satjoš 30 povezanih
Javni čas "za odbranu dostojanstva Jovine gimnazije u Novom Sadu": "Izvinjenje uputiti na pravu adresu" (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 24 povezane
El Sarag: Neozbiljno je usvojiti više od 50 zakona za dva sata, ne donose se preko noći i bez javne rasprave
N1 Info pre 2 satajoš 20 povezanih
Mesarović: Srbija želi još veću i snažniju ekonomsku povezanost sa Italijom
Euronews pre 5 satijoš 20 povezanih