Повезане вести
Огласила се босанска певачица коју је брутално претукао супруг: Открила који му је био мотив и како се осећа
Б92 13.10.2024
Певачица из Босне и Херцеговине Алдина Бајић брутално је претучена од стране свог супруга Адиса Цигура, а сада се огласила. Она је на Фејсбуку проговорила о свему што ју је задесило, истакла да је разлог његовог напада била… »
Огласила се тешко претучена певачица: "Ја сам тог човека волела више од свега, нисам га преварила, био је љубоморан"
Мондо 13.10.2024
Певачица се обратила јавности замоливши људе да не шире лажне информације о њеном стању. Вест да је певачица из Босне и Херцеговине Алдина Бајић, претрпела стравично насиље од стране свог супруга Адиса Цигура, потресла је… »
Огласила се претучена певачица Алдина Бајић: У мом срцу више нема места за било каквог мушкарца
Телеграф 13.10.2024
Препоручујемо. Након што се на друштвеним мрежама појавио снимак на којем се види да је певачицу Алдину Бајић брутално претукао супруг Адис Цигура, такође музичар, она се огласила на друштвеним мрежама. - Драги моји, нисам у… »
Вести дана »
"Влада Тисе биће влада свих грађана" Ново оглашавање Петера Мађара, будућег премијера Мађарске
Блиц пре 2 минутајош 46 повезаних
Званичници ЕУ: Победа Мађара представља повратак Мађарске на европски пут
РТВ пре 1 сатјош 29 повезаних
Денвер победио Сан Антонио, Јокић постигао 23 поена и остао у конкуренцији за МВП
НИН пре 7 минутајош 28 повезаних
"Хвала што сте ме питали за Вујошевића": Богдановић објаснио Американцима колико му је значио Душко
Мондо пре 17 минутајош 52 повезане
"Сорошева организација преузела Мађарску" Илон Маск бесан након победе Петера Мађара, реаговао на објаву Александра Сороша
Блиц пре 17 минутајош 19 повезаних