Povezane vesti
Bjelsa besan zbog Suareza: "Uticao je na moj autoritet"
Sportske.net 13.10.2024
Selektor reprezentacije Urugvaja Marselo Bijelsa rekao je danas da je njegov autoritet doveden u pitanje, kada je fudbaler Luis Suares kritikovao njegov stil rada. Suarez, koji se u septembru povukao iz reprezentacije Urugvaja, rekao je početkom meseca… »
Bijelsa: "Izjave Suaresa uticale na moj autoritet"
B92 13.10.2024
Selektor Urugvaja Marselo Bijelsa rekao je da je njegov autoritet doveden u pitanje, kada je fudbaler Luis Suares kritikovao njegov stil rada. Suares, koji se u septembru povukao iz reprezentacije Urugvaja, rekao je početkom meseca da je Bijelsa podelio… »
Bjelsa: Izjave Suareza uticale na moj autoritet
Sportski žurnal 13.10.2024
Najbolji strelac urugvajske reprezentacije je u intervjuu za televiziju DSports zamolio navijače da ne kritikuju igrače kada stvari krenu po zlu, pošto će oni "eksplodirati" pod uslovima rada argentinskog trenera. Selektor reprezentacije Urugvaja… »
Bijelsa: Izjave Luisa Suareza uticale na moj autoritet u reprezentaciji Urugvaja
Danas 13.10.2024
Selektor reprezentacije Urugvaja Marselo Bijelsa rekao je danas da je njegov autoritet doveden u pitanje, kada je fudbaler Luis Suarez kritikovao njegov stil rada. Suarez, koji se u septembru povukao iz reprezentacije Urugvaja, rekao je početkom meseca… »
Vesti dana »
Srpska lista osudila „uništenje“ kanala Ibar-Lepenac, zahteva istragu Kfora i Euleksa
Danas pre 4 satijoš 6 povezanih
Zelenski spreman za primirje ako Ukrajina uđe u NATO s teritorijom koju sada kontroliše
Danas pre 9 satijoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Best On the internet Black-jack Real money United states Greatest Blackjack Game
PP media pre 2 satajoš 5 povezanih
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 8 satijoš 1 povezana