Povezane vesti
Bjelsa besan zbog Suareza: "Uticao je na moj autoritet"
Sportske.net 13.10.2024
Selektor reprezentacije Urugvaja Marselo Bijelsa rekao je danas da je njegov autoritet doveden u pitanje, kada je fudbaler Luis Suares kritikovao njegov stil rada. Suarez, koji se u septembru povukao iz reprezentacije Urugvaja, rekao je početkom meseca… »
Bijelsa: "Izjave Suaresa uticale na moj autoritet"
B92 13.10.2024
Selektor Urugvaja Marselo Bijelsa rekao je da je njegov autoritet doveden u pitanje, kada je fudbaler Luis Suares kritikovao njegov stil rada. Suares, koji se u septembru povukao iz reprezentacije Urugvaja, rekao je početkom meseca da je Bijelsa podelio… »
Bjelsa: Izjave Suareza uticale na moj autoritet
Sportski žurnal 13.10.2024
Najbolji strelac urugvajske reprezentacije je u intervjuu za televiziju DSports zamolio navijače da ne kritikuju igrače kada stvari krenu po zlu, pošto će oni "eksplodirati" pod uslovima rada argentinskog trenera. Selektor reprezentacije Urugvaja Marselo… »
Bijelsa: Izjave Luisa Suareza uticale na moj autoritet u reprezentaciji Urugvaja
Danas 13.10.2024
Selektor reprezentacije Urugvaja Marselo Bijelsa rekao je danas da je njegov autoritet doveden u pitanje, kada je fudbaler Luis Suarez kritikovao njegov stil rada. Suarez, koji se u septembru povukao iz reprezentacije Urugvaja, rekao je početkom meseca… »
Vesti dana »

"Hranili ste krokodila koji će da vas pojede": Zasedanje Skupštine Srbije: "Mi glas iz naroda" greškom glasali za rezoluciju o genocidu u Srebrenici (foto, video)
Blic pre 26 minutajoš 61 povezana

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 1 satjoš 25 povezanih

Preminuo je Halid Bešlić: Pesme su mu evergrin, a ovako je moćnim glasom otpevao Queen
City magazine pre 2 satajoš 50 povezanih

Vanredna situacija u 4 opštine u Srbiji: Skoro 5.000 korisnika još bez struje, sneg iskidao elektromrežu
Blic pre 6 satijoš 13 povezanih

Podeljeni Izrael obeležava dve godine od napada 7. oktobra dok rat u Gazi i dalje traje
Beta pre 2 satajoš 33 povezane