Повезане вести

Светлана Бојковић одговорила на старо питање: Да ли глумци живе за аплауз? Светозар Цветковић искрен: Ми заправо живимо за…

Светлана Бојковић одговорила на старо питање: Да ли глумци живе за аплауз? Светозар Цветковић искрен: Ми заправо живимо за…

Курир 13.10.2024
У данашњем издању емисије "Пусти Бригу" коју на Курир телевизији воде Љиљана Станишић и Дејан Шутановац, гости су били чувена глумица Светлана Цеца Бојковић, глумац Светозар Цветковић, као и млади глумац који осваја свет… »
"Мисле да сам арогантан и неприступачан" Светозар Цветковић открио када је први пут видео Цецу Бојковић на сцени: То је…

"Мисле да сам арогантан и неприступачан" Светозар Цветковић открио када је први пут видео Цецу Бојковић на сцени: То је…

Курир 13.10.2024
У данашњем издању емисије "Пусти Бригу" коју на Курир телевизији воде Љиљана Станишић и Дејан Шутановац, гости су били чувена глумица Светлана Цеца Бојковић, глумац Светозар Цветковић, као и млади глумац који осваја свет… »
Цеца, цвеле и Милан о изазовима глумачког позива у “Пусти бригу”

Цеца, цвеле и Милан о изазовима глумачког позива у “Пусти бригу”

Курир 13.10.2024
Ове недеље у студио вашег омиљеног недељног поподнева "Пусти бригу", као и до сада стижу ексклузивни гости. Довољно је рећи да су гости Љиљане Станишић и Дејана Шутановца, Светлана Цеца Бојковић, Светозар Цветковић и Милан… »
Цеца, Цвеле и Милан о изазовима глумачког позива у “Пусти бригу”

Цеца, Цвеле и Милан о изазовима глумачког позива у “Пусти бригу”

Мондо 13.10.2024
Светлана Цеца Бојковић, Светозар Цветковић Цвеле и Милан Марић, гости су емисије “Пусти бригу” на Курир телевизији. Ове недеље у студио вашег омиљеног недељног поподнева "Пусти бригу", као и до сада стижу ексклузивни гости… »

Вести дана »