Повезане вести
"Мама, давио ме је, уплашио сам се да ће ме силовати": Драма у Панчеву, мајка тврди да јој је мушкарац напао дете
Мондо 13.10.2024
Мушкарац је крајем септембра напао малолетног дечака у Панчеву. Старији мушкарац је 24. септембра ове године напао дечака у Панчеву због, како тврди мајка детета, буке и играња са другим дечаком. Дечак је испричао мајци како му… »
"Мама, давио ме је! Уплашио сам се да ће да ме силује": Мајка дечака из Панчева тврди да га је старији мушкарац напао само јер…
Блиц 13.10.2024
"Мама, давио ме је непознати човек! Пришао ми је са леђа и уврнуо руку. Плашим се"! Ово су језиве речи које је дечак упутио својој мајци при повратку из школе 24. септембра, позвавши је телефоном. До инцидента је, како тврди… »
"Мама, давио ме је, уплашио сам да ће да ме силује или одведе негде": Мајка тврди да јој је старији човек напао сина само зато…
Курир 13.10.2024
"Мама, давио ме је непознати човек! Пришао ми је са леђа и уврнуо руку. Плашим се"! Ово су језиве речи које је дечак упутио својој мајци при повратку из школе 24. септембра, позвавши је телефоном. До инцидента је, како тврди… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
И без воде и без струје: Овај део Вождовца данас због радова неће имати ни воду, ни струју
Курир пре 13 минутајош 3 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана