Повезане вести
Нови светски рекорд! Кенијска атлетичарка ушла у историју
Вечерње новости 13.10.2024
Кенијска атлетичарка Рут Чепнгетич победила је данас на маратону у Чикагу уз нови светски рекорд. ФОТО: ЕПА Чепнгетич је трку завршила после два сата, девет минута и 56 секунди. Претходни светски рекорд држала је Етиопљанка… »
Кенијка Чепнгетич у Чикагу поставила нови светски рекорд у маратону
Спортски журнал 13.10.2024
Ове године време је било савршено. Била сам боље припремљена, спремала сам се још од Лондона. Овај светски рекорд био ми је у мислима - навела је 30-годишња Кенијка. Кенијска атлетичарка Рут Чепнгетич победила је на маратону у… »
Кенијка Рут Чепнгетич победила на маратону у Чикагу уз нови светски рекорд
Радио 021 13.10.2024
Кенијска атлетичарка Рут Чепнгетич победила је данас на маратону у Чикагу и поставила нови светски рекорд. Чепнгетич је победила резултатом два сата, девет минута и 57 секунди и поправила рекорд који је држала Тигист Асефа из… »
Оборен светски рекорд и исписана историја атлетике: Први пут жена истрчала маратон испод два сата и 10 минута!
Мондо 13.10.2024
Невероватан резултат Кенијке, у знак сећања на страдалог шампиона! Кенијска атлетичарка Рут Чепнгетич (30) оборила је у недељу светски рекорд за скоро два минута када је истрчала маратон у Чикагу у времену од два сата, девет… »
Кенијка поставила нови светски рекорд у Чикагу
Б92 13.10.2024
Кенијска атлетичарка Рут Чепнгетич победила је на маратону у Чикагу и поставила нови светски рекорд. Чепнгетич је победила резултатом два сата, девет минута и 57 секунди и поправила рекорд који је држала Тигист Асефа из Етиопије… »
Блистави чикашки хет-трик Чепнгетич, прве жене брже од 2:10
Спорт клуб 13.10.2024
Рут Чепнгетич победница је 46. Чикашког маратона светским рекордом - два часа, девет минута и 56 секунди. Резултат 30-годишњакиње Кенијке знатно је бржи од претходног најбољег планетарног резултата (2:11:53) који је прошле… »
Кенијка Чепнгетич победила на маратону у Чикагу и поставила нови светски рекорд
Радио сто плус 13.10.2024
Чепнгетич је победила резултатом два сата, девет минута и 57 секунди и поправила рекорд који је држала Тигист Асефа из Етиопије од 2:11,53 секунде. “Осећам се сјајно. Веома сам поносна на себе, добро сам радила за победу и… »
Вести дана »
Трамп неће састанак са Путином док не буде сигуран о постизању договора за Украјину
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Фото) састанак у председничком авиону: Ево шта је Трамп рекао катарском емиру: Не знам шта је важније, бити вољен или поштован?
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана
(ВИДЕО) Погледајте како је Борусија Дортмунд дошла до победе у надокнади времена
Данас пре 4 сатијош 1 повезана