Povezane vesti
Dronovi primećeni iznad baze Lengli u Virdžiniji, zbunili američke zvaničnike
Politika 13.10.2024
HEMPTON – Dronovi primećeni kako lete iznad američke vazduhoplovne baze Lengli u saveznoj američkoj državi Virdžinija zbunili su američke vojne zvaničnike koji nisu sigurni da li je to bilo delo neprijateljskih sila ili ljudi koji se bave dronovima iz… »
CIA zbunjena letelicama iznad "svoje kuće": Čiji dronovi nadleću bazu Lengli u Virdžiniji?
Euronews 13.10.2024
Dronovi primećeni kako lete iznad američke vazduhoplovne baze Lengli u saveznoj američkoj državi Virdžinija zbunili su američke vojne zvaničnike koji nisu sigurni da li je to bilo delo neprijateljskih sila ili ljudi koji se bave dronovima iz hobija… »
Nepoznati dronovi 17 dana leteli iznad vojne baze Lengli u Virdžiniji: Istražuje se čiji su bili
Telegraf 13.10.2024
Preporučujemo. Dronovi primećeni kako lete iznad američke vazduhoplovne baze Lengli u saveznoj američkoj državi Virdžinija zbunili su američke vojne zvaničnike koji nisu sigurni da li je to bilo delo neprijateljskih sila ili ljudi koji se bave dronovima… »
Vojni zvaničnici u šoku, šta se desilo?
B92 13.10.2024
Dronovi primećeni kako lete iznad američke vazduhoplovne baze Lengli u saveznoj američkoj državi Virdžinija zbunili su američke vojne zvaničnike koji nisu sigurni da li je to bilo delo neprijateljskih sila ili ljudi koji se bave dronovima iz hobija. Kako… »
Vesti dana »

„Kontramiting na Vidovdan – pokušaj da se izazovu sukobi“: Akademski plenum o najavi naprednjaka da će organizovati skup kada i studenti
Nova pre 32 minutajoš 20 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 32 minutajoš 34 povezane

Osmi dan terora: Blokaderi se ne sklanjaju sa raskrsnice Nemanjine i Kneza Miloša, građani ispaštaju zbog saobraćajnog kolapsa
Kurir pre 5 satijoš 14 povezanih

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 3 satajoš 15 povezanih