Povezane vesti
"Ne znam koliko je tegli ajvara, ali nije mnogo za ovo pleme Karića" Bogoljub za Kurir otkrio šta je sve spremio za zimnicu
Kurir 13.10.2024
Biznismen Bogoljub Karić u razgovoru za Kurir, između ostalog, otkrio je i da je njegova porodica spremala zimnicu. "Sad smo pravili ajvar sa naše plantaže i ostalo je 1.500 kilograma paprika. Ne znam koliko je tegli ajvara, ali nije mnogo za ovo… »
"Počeo sam da se bavim sa nečim što u životu nisam sanjao" Evo čime se danas bavi Bogoljub Karić, za Kurir otkriva i…
Kurir 13.10.2024
Biznismena Bogoljuba Karića dugo nije bilo u javnosti. On je danas gost emisije na Kurir televiziji, a u razgovoru sa našim kolegama pred emisiju otkrio je čime se danas bavi i kako provodi vreme. "Juče sam imao veoma lep dan. Poveo sam 18 unuka… »
Vesti dana »
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Trener Olimpijakosa napadnut posle utakmice: Jedan navijač me je gurnuo (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 2 povezane