Povezane vesti
"Ne znam koliko je tegli ajvara, ali nije mnogo za ovo pleme Karića" Bogoljub za Kurir otkrio šta je sve spremio za zimnicu
Kurir 13.10.2024
Biznismen Bogoljub Karić u razgovoru za Kurir, između ostalog, otkrio je i da je njegova porodica spremala zimnicu. "Sad smo pravili ajvar sa naše plantaže i ostalo je 1.500 kilograma paprika. Ne znam koliko je tegli ajvara, ali nije mnogo za ovo plemo… »
"Počeo sam da se bavim sa nečim što u životu nisam sanjao" Evo čime se danas bavi Bogoljub Karić, za Kurir otkriva i tajnu…
Kurir 13.10.2024
Biznismena Bogoljuba Karića dugo nije bilo u javnosti. On je danas gost emisije na Kurir televiziji, a u razgovoru sa našim kolegama pred emisiju otkrio je čime se danas bavi i kako provodi vreme. "Juče sam imao veoma lep dan. Poveo sam 18 unuka, dobili… »
Vesti dana »

Niški scenario u Beogradu: I studenti i naprednjaci zakazali skupove za Vidovdan
Vreme pre 13 minutajoš 15 povezanih

Počeli pregovori o povećanju minimalne zarade, Milica Đurđević Stamenkovski preuzela predsedavanje SES-om
Morava info pre 28 minutajoš 15 povezanih

Bajatović o ritmu gasifikacije Završen deo gasovoda do Valjeva, krajem marta priključuju se Krušik i toplana
Dnevnik pre 28 minutajoš 29 povezanih

Srpska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja preti investicijama i izvozu
In medija pre 2 satajoš 14 povezanih