Повезане вести
„Била сам приморана да зовем полицију, а они су хтели да се сликају са мном“: Јелена Карлеуша открила непознате детаље из…
Нова 14.10.2024
: Јелена Карлеуша је у недавном гостовању открила да је током брака са Душком Тошићем неколико пута била приморана да зове полицију због породичног насиља. Јелена Карлеуша и Душко Тошић су још пре две године објавили да су… »
Карлеуша о физичком насиљу у браку са Тошићем: "Била сам приморана да зовем полицију"
Б92 14.10.2024
Јелена Карлеуша после развода од Душка Тошића проговорила је о њиховим сукобима те ситуацијама када је морала да реагује и полиција. Како је испричала у једној емисији, између њих је у више наврата долазило до физичког сукоба… »
Јк први пут проговорила о насиљу у браку са Тошићем: "То је било онда кад неко не може више вербално да те 'укроти'"
Мондо 14.10.2024
Јелена је први пут проговорила о свему што је проживљавала у браку. Популарна певачица Јелена Карлеуша недавно се и званично развела од бившег фудбалера Душка Тошића, а недавно је у једној емисији први пут отворила душу о свему… »
Језива карлеушина исповест о физичком насиљу током брака са тошићем: Била сам приморана да зовем 92, дошло је до крајњих…
Курир 14.10.2024
Јелена Карлеуша недавно се развела од Душка Тошића, а сада је за медије проговорила и о физичком насиљу које је трпела у браку од стране бившег супруга, због чега је неколико пута морала да затражи и помоћ полиције. - Звала сам… »
Вести дана »
АП: Полиција раздваја противнике и присталице председника Србије док тензије расту усред протеста
Бета пре 6 сатијош 1 повезана
МУП: Ухапшен 36-годишњак осумничен да је непристојним гестовима и показивањем полног органа реметио јавни ред и мир
Еуроневс пре 6 сатијош 5 повезаних
Вучић се укључио уживо на ТВ Информер о дешавањима испред Скупштине: „Очекивано после јучерашњег дебакла у Новом Саду“
Данас пре 5 сатијош 1 повезана