Повезане вести
„Била сам приморана да зовем полицију, а они су хтели да се сликају са мном“: Јелена Карлеуша открила непознате детаље из…
Нова 14.10.2024
: Јелена Карлеуша је у недавном гостовању открила да је током брака са Душком Тошићем неколико пута била приморана да зове полицију због породичног насиља. Јелена Карлеуша и Душко Тошић су још пре две године објавили да су… »
Карлеуша о физичком насиљу у браку са Тошићем: "Била сам приморана да зовем полицију"
Б92 14.10.2024
Јелена Карлеуша после развода од Душка Тошића проговорила је о њиховим сукобима те ситуацијама када је морала да реагује и полиција. Како је испричала у једној емисији, између њих је у више наврата долазило до физичког сукоба… »
Јк први пут проговорила о насиљу у браку са Тошићем: "То је било онда кад неко не може више вербално да те 'укроти'"
Мондо 14.10.2024
Јелена је први пут проговорила о свему што је проживљавала у браку. Популарна певачица Јелена Карлеуша недавно се и званично развела од бившег фудбалера Душка Тошића, а недавно је у једној емисији први пут отворила душу о свему… »
Језива карлеушина исповест о физичком насиљу током брака са тошићем: Била сам приморана да зовем 92, дошло је до крајњих…
Курир 14.10.2024
Јелена Карлеуша недавно се развела од Душка Тошића, а сада је за медије проговорила и о физичком насиљу које је трпела у браку од стране бившег супруга, због чега је неколико пута морала да затражи и помоћ полиције. - Звала сам… »
Вести дана »
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 4 сатијош 29 повезаних
Сензационално! Закон "Коначно свој на своме" донет на Вучићеву инцијативу даје невероватне резултате! За само пар сати 14.500 грађана поднело пријаву
Курир пре 50 минутајош 121 повезана
Одржан састанак Зеленског са европским лидерима о мировном плану за Украјину
Бета пре 20 минутајош 72 повезане
Завршен састанак Вучића са тимовима за енергетску стабилност: „Грађани да не брину“
Данас пре 5 сатијош 43 повезане