Povezane vesti

Goca Tržan priznala kakvu je žrtvu spremna da podnese zbog svog supruga

Goca Tržan priznala kakvu je žrtvu spremna da podnese zbog svog supruga

Vesti online 14.10.2024
Pevačica Goca Tržan je u srećnom braku skoro deceniju sa bubnjarom Rašom Novakovićem, s kojim ima skladan odnos pun poštovanja i ljubavi. Ona je, naime, gostovala u jednoj emisiji i tom prilikom otkrila da ne bi imala ništa protiv da svom supruge… »
Goca Tržan otvoreno: Raša zaslužuje da mu perem noge kada dođe kući!

Goca Tržan otvoreno: Raša zaslužuje da mu perem noge kada dođe kući!

Svet plus 14.10.2024
Goca Tržan, popularna pevačica, s ponosom deli svoju sreću u braku sa bubnjarom Radomirom Rašom Novakovićem. Njihova romantična priča počela je nakon Gocinog razvoda od rijaliti učesnika Ivana Marinkovića, a od tada su izgradili stabilan i… »
Raša zaslužuje da mu operem noge… Goca Tržan otkrila šta je sve pretrpeo zbog nje, u brak sam dovela i bivšeg muža

Raša zaslužuje da mu operem noge… Goca Tržan otkrila šta je sve pretrpeo zbog nje, u brak sam dovela i bivšeg muža

Svet & Skandal 14.10.2024
Odnos u braku Goce i Raše savršen je Pevačica Goca Tržan godinama uživa u skladnom braku sa bubnjarom Radomirom Rašom Novakovićem, sa kojim je započela vezu nakon razvoda od rijaliti učesnika Ivana Marinkovića. Odnos u braku Goce i Raše po prvi… »
"Raša zaslužuje da mu perem noge" Goca Tržan otkrila šta je sve pretrpeo zbog nje: U brak sam dovela i bivšeg muža i…

"Raša zaslužuje da mu perem noge" Goca Tržan otkrila šta je sve pretrpeo zbog nje: U brak sam dovela i bivšeg muža i…

Kurir 14.10.2024
Pevačica Goca Tržan godinama uživa u skladnom braku sa bubnjarom Radomirom Rašom Novakovićem, sa kojim je započela vezu nakon razvoda od rijaliti učesnika Ivana Marinkovića. Naime, Goca Tržan često govori bez zadrški o mnogobrojnim temama, a… »
"Raša zaslužuje da mu perem noge": Goca Tržan otkrila šta je sve pretrpeo zbog nje: "u brak sam dovela i bivšeg muža i…

"Raša zaslužuje da mu perem noge": Goca Tržan otkrila šta je sve pretrpeo zbog nje: "u brak sam dovela i bivšeg muža i…

Blic 14.10.2024
Pevačica Goca Tržan godinama uživa u skladnom braku sa bubnjarom Radomirom Rašom Novakovićem, sa kojim je započela vezu nakon razvoda od rijaliti učesnika Ivana Marinkovića. Naime, Goca Tržan često govori bez zadrški o mnogobrojnim temama, a… »

Vesti dana »