Повезане вести
"Ван памети је да он мене зове да глумим": Српска певачица (59) је сестра Драгану Бјелогрлићу, а о односу са њим говорила…
Блиц 14.10.2024
Глумац Драган Бјелогрлић важи за једног од најпопуларнијих домаћих глумаца, а иако је већ деценијама присутан на јавној сцени, о његовом приватном животу се мало тога зна. Иако се зна да је Бјелин син, Алексеј Блејогрлић, кренуо… »
„Ван памети је да он мене зове да глумим“: Зорана Павић о односу са братом Драганом Бјелогрлићем
Нова 14.10.2024
: Многи нису знали да су Драган Бјелогрлић и Зорана Павић рођаци. Драган Бјелогрлић је остварио бројне успехе и као глумац и као редитељ, а његов син Алексеј кренуо је очевим стопама и бави се глумом. Упркос великој… »
Вести дана »

Температура иде близу 30 степени Шок прогноза за октобар, а онда ће стићи снег из Хрватске!
Ало пре 35 минутајош 22 повезане

Полиција појачава контролу: Фокус на безбедност пешака, седморо страдало од октобра
Сербиан Невс Медиа пре 35 минутајош 17 повезаних

Вељко Пауновић о репрезентацији Србије: Разумем зашто се о томе говори, али ми је непријатно
Данас пре 21 минутајош 22 повезане

Министар просвете: Ускоро ће бити расписан конкурс за директора Пете београдске гимназије
Н1 Инфо пре 1 сатјош 14 повезаних