Povezane vesti
Gavrilović (Efektiva): Ukidanje šaltera EPS-a doneće nekome zaradu od 110.000 evra mesečno
Danas 14.10.2024
Elektroprivreda Srbije od 1. novembra ukuda 106 šaltera širom zemlje, a od 1. februara sledeće godine šalteri će ostati u samo šest velikih gradova u zemlji – Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Kraljevu. Dejan Gavrilović iz Efektive kaže… »
Efektiva: Ukidanje šaltera EPS-a doneće nekome zaradu od 110.000 evra mesečno
Naissus info 14.10.2024
EPS svoju odluku obrazlaže racionalizacijom troškova. „Mislim da to nije istina. Siguran sam da ti ljudi koji rade na šalterima neće dobiti otkaze niti će ti objekti biti prodati ili izdati, pa će EPS od njih da ostvaruje prihod“, ocenio je… »
Efektiva: Zarada veća od 100 hiljada evra mesečno od provizije kada se ukinu šalteri EPS-a
Novi magazin 14.10.2024
Elektroprivreda Srbije od 1. novembra ukuda 106 šaltera širom zemlje, a od 1. februara sledeće godine šalteri će ostati u samo šest velikih gradova u zemlji – Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Kraljevu. Dejan Gavrilović iz Efektive kaže… »
Efektiva: Zarada veća od 100 hiljada evra mesečno od provizije kada se ukinu šalteri EPS-a
N1 Info 14.10.2024
Vesti dana »
Pala Vlada u Francuskoj: Šta će uraditi predsednik Makron? Kako će se ovo odraziti na EU?
Mondo pre 38 minutajoš 47 povezanih
Advokat za Insajder: Određen kućni pritvor do tri meseca pokrajinskom poslaniku Radivoju Jovoviću
Insajder pre 3 satajoš 37 povezanih
Zapretio Evropi, pa razbesneo sve kad je reč uzeo Amerikanac! Lavrov napravio haos na samitu OEBS na Malti
Mondo pre 1 satjoš 25 povezanih
"Moj san je da ceo Zapadni Balkan bude integrisan u EU": Nova evropska komesarka o proširenju
Euronews pre 3 satajoš 19 povezanih