Повезане вести

Дачић: Добар однос Вучића са Ердоганом допринео да негативан утицај Турске буде умањен

Дачић: Добар однос Вучића са Ердоганом допринео да негативан утицај Турске буде умањен

Политика 14.10.2024
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас, коментарисао недавну посету председника Турске Реџепа Тајипа Ердогана Србији. „Добар однос председника Александра Вучића са турским председником… »

Еуроневс 14.10.2024
Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је, коментаришући недавну посету председника Турске Реџепа Тајипа Ердогана Србији, да је добар однос председника Александра Вучића са турским председником… »
Дачић: Председник Вучић допринео да негативан утицај Турске на овим просторима буде минимизиран

Дачић: Председник Вучић допринео да негативан утицај Турске на овим просторима буде минимизиран

Нови магазин 14.10.2024
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић рекао је данас да је однос председника Србије Александра Вучића са турским председником Реџепом Тајипом Ердоганом последњих неколико година значајно допринео томе да негативан утицај… »

Н1 Инфо 14.10.2024
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић рекао је да је однос председника Србије Александра Вучића са турским председником Реџепом Тајипом Ердоганом последњих неколико година значајно допринео томе да негативан утицај Турске на… »
Дачић: Добар однос Вучића са Ердоганом допринео да негативан утицај ТУР буде умањен

Дачић: Добар однос Вучића са Ердоганом допринео да негативан утицај ТУР буде умањен

Телеграф 14.10.2024
Дачић: Добар однос Вучића са Ердоганом допринео да негативан утицај ТУР буде умањен. Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас, коментаришући недавну посету председника Турске Реџепа Тајипа… »
Дачић: Ердоган ми је рекао да сам смршао

Дачић: Ердоган ми је рекао да сам смршао

Радио 021 14.10.2024
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да му је председник Турске Реџеп Тајип Ердоган приликом недавне посете Србији прво рекао да је смршао. "Ја сам одмах своју жену позвао и рекао 'шта ми ти причаш да сам се… »
Дачић: Ердоган ми је рекао да сам смршао, одмах сам позвао жену…

Дачић: Ердоган ми је рекао да сам смршао, одмах сам позвао жену…

Нова 14.10.2024
: Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да му је председник Турске Реџеп Тајип Ердоган приликом недавне посете Србији прво рекао и приметио да је смршао. „Ја сам одмах своју жену позвао и рекао ‘шта ми… »
Дачић: Ердоган ми рекао да сам смршао

Дачић: Ердоган ми рекао да сам смршао

Недељник 14.10.2024
Министар унутрашњих послова Србије Ивица Дачић изјавио је данас да му је председник Турске Реџеп Тајип Ердоган приликом недавне посете Србији прво рекао и приметио да је смршао. „Ја сам одмах своју жену позвао и рекао ‘шта ми… »

Вести дана »