Povezane vesti
"Ksenija i ja smo bili..." Daču Dak pitali da li je bio sa ubijenom pevačicom, on priznao sve o njihovom odnosu
Mondo 14.10.2024
Dača je nakon gotovo dve decenije otvorio dušu o pokojnoj Kseniji. Damir Radojičić, poznatiji kao Dača Dak, nedavno je iznenadio javnost kada se, nakon gotovo dve decenije vratio u studio i snimio pesmu "U moje vreme". U numeri i spotu se pojavljuje i… »
"Ksenija i ja smo bili..." Dača Dak posle dve decenije progovorio o odnosu sa Pajčinovom
Kurir 14.10.2024
Čuveni denser Dača Dak snimio je novu pesmu "U moje vreme", u kojoj svojoj ćerki kroz stihove objašnjava kako je to bilo devedesetih godina kad je harao u regionu s svojom grupom. - Više stvari me je inspirisalo da uradim pesmu, ali najviše želja da imam… »
Vesti dana »
Završen protest ispred Tužilaštva za organizovani kriminal, studenti predali pismo tužiocu Nenadiću
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 25 minutajoš 29 povezanih
Ko su novi vlasnici Imleka? Bivši hokejaš krenuo "biciklom na mesec", drugi iz stana na Medakoviću osvojio biznis tržište
Kurir pre 49 minutajoš 34 povezane
Uvedena Vanredna situacija u ovoj opštini Srbije: Zatvoreni putevi i mostovi: "Stanovništvo će biti informisano o daljim koracima!"
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih
Vučić: Znam za tri partnera sa kojima Rusi pregovaraju o NIS-u, ne možemo da insistiramo na pravu preče kupovine
RTS pre 2 satajoš 37 povezanih