Povezane vesti
"Ksenija i ja smo bili..." Daču Dak pitali da li je bio sa ubijenom pevačicom, on priznao sve o njihovom odnosu
Mondo 14.10.2024
Dača je nakon gotovo dve decenije otvorio dušu o pokojnoj Kseniji. Damir Radojičić, poznatiji kao Dača Dak, nedavno je iznenadio javnost kada se, nakon gotovo dve decenije vratio u studio i snimio pesmu "U moje vreme". U numeri i spotu se pojavljuje i… »
"Ksenija i ja smo bili..." Dača Dak posle dve decenije progovorio o odnosu sa Pajčinovom
Kurir 14.10.2024
Čuveni denser Dača Dak snimio je novu pesmu "U moje vreme", u kojoj svojoj ćerki kroz stihove objašnjava kako je to bilo devedesetih godina kad je harao u regionu s svojom grupom. - Više stvari me je inspirisalo da uradim pesmu, ali najviše želja da imam… »
Vesti dana »
Čadež: Šteta za ekonomije Zapadnog Balkana 100 miliona evra dnevno zbog birokratskih procedura EU
Serbian News Media pre 55 minutajoš 52 povezane
“Svetosavci” obeležavaju dan škole, program od 17 sati u Domu kulture
Bujanovačke pre 1 satjoš 22 povezane
Oštar izveštaj UN izvestilaca o stanju medija u Srbiji: Šarli Ebdo, beli zečevi, blokada N1, pretnje smrću
Nova pre 25 minutajoš 1 povezana
(BLOG) Studenti nekoliko fakulteta danas bojkotuju nastavu, skup ispred Rektorata od 18h
N1 Info pre 25 minutajoš 18 povezanih
Kakav spektakl na Australijan openu! Svitolina razbila Gof i zakazala polufinale sa omraženom rivalkom
Večernje novosti pre 20 minutajoš 32 povezane