Povezane vesti
"Ksenija i ja smo bili..." Daču Dak pitali da li je bio sa ubijenom pevačicom, on priznao sve o njihovom odnosu
Mondo 14.10.2024
Dača je nakon gotovo dve decenije otvorio dušu o pokojnoj Kseniji. Damir Radojičić, poznatiji kao Dača Dak, nedavno je iznenadio javnost kada se, nakon gotovo dve decenije vratio u studio i snimio pesmu "U moje vreme". U numeri i spotu se pojavljuje… »
"Ksenija i ja smo bili..." Dača Dak posle dve decenije progovorio o odnosu sa Pajčinovom
Kurir 14.10.2024
Čuveni denser Dača Dak snimio je novu pesmu "U moje vreme", u kojoj svojoj ćerki kroz stihove objašnjava kako je to bilo devedesetih godina kad je harao u regionu s svojom grupom. - Više stvari me je inspirisalo da uradim pesmu, ali najviše želja… »
Vesti dana »
I Šurlan primljen u bolnicu u Sremskoj Kamenici zbog zdravstvenih tegoba
N1 Info pre 2 satajoš 81 povezana
Uhapšen muškarac (26) u Smederevu: Zaplenjeno više od 1,2 kilograma spida, evo šta mu je sve pronađeno u kući
Kurir pre 7 minutajoš 72 povezane
POSKUPELI I NAFTA I ZLATO: Tržište uznemireno Trampovim najavama da će da uvede sveobuhvatne nove carine na proizvode iz Meksika, Kanade i Kine
Kurir pre 43 minutajoš 35 povezanih
Trenera Štutgarta ne vara Zvezdin položaj na tabeli: Razumemo zašto nisu osvojili nijedan bod
Sportski žurnal pre 7 minutajoš 34 povezane
Serija izraelskih vazdušnih napada na Bejrut u senci pregovora o primirju
NIN pre 56 minutajoš 28 povezanih