Povezane vesti
Digitalno seksualno nasilje u školama: Posledice ostaju, prevencija izostaje
Danas 14.10.2024
‘Bespomoćno’, ‘uplašeno’, ‘ljuto’, ‘svet mi se srušio’. Ovako su pojedine devojčice u Srbiji opisale kako su se osećale kada su postale žrtve digitalnog seksualnog nasilja. Napretkom tehnologije, ono svake godine dobija nove oblike… »
Radio 021 14.10.2024
Nastavnici kažu da najmanje znaju o digitalnom seksualnom nasilju, dok žrtve retko biraju školu kao prvo mesto gde će ga prijaviti. Davies Surya/BBC Indonesia 'Bespomoćno', 'uplašeno', 'ljuto', 'svet mi se srušio'. Ovako su pojedine devojčice u… »
NIN 14.10.2024
'Bespomoćno', 'uplašeno', 'ljuto', 'svet mi se srušio'. Ovako su pojedine devojčice u Srbiji opisale kako su se osećale kada su postale žrtve digitalnog seksualnog nasilja. Napretkom tehnologije, ono svake godine dobija nove oblike, a žrtve govore… »
Vesti dana »
Blokada Akademije umetnosti u Novom Sadu počela, nejasno ko i šta blokira
Beta pre 1 satjoš 21 povezana
Najnovije upozorenje RHMZ na padavine: Sneg će zavejati ove delove Srbije! Upaljen meteo alarm, evo šta nas čeka za vikend
Kurir pre 2 satajoš 17 povezanih
Traži se firma koja će obaviti tehnički pregled Železničke stanice u Novom Sadu
Novi magazin pre 2 satajoš 8 povezanih
Makron ušao u obnovljenu katedralu Notr Dam: U restauraciju gotskog zdanja u centru Pariza nakon požara uloženo 700 miliona evra (foto, video)
Kurir pre 1 satjoš 9 povezanih
Jovanović (Novi DSS): Opozicija sada radi dobro, kad vlast dovodi batinaše – treba im odgovoriti
N1 Info pre 3 satajoš 8 povezanih