Povezane vesti
Digitalno seksualno nasilje u školama: Posledice ostaju, prevencija izostaje
NIN 14.10.2024
'Bespomoćno', 'uplašeno', 'ljuto', 'svet mi se srušio'. Ovako su pojedine devojčice u Srbiji opisale kako su se osećale kada su postale žrtve digitalnog seksualnog nasilja. Napretkom tehnologije, ono svake godine dobija nove oblike, a žrtve govore da su… »
Radio 021 14.10.2024
Nastavnici kažu da najmanje znaju o digitalnom seksualnom nasilju, dok žrtve retko biraju školu kao prvo mesto gde će ga prijaviti. Davies Surya/BBC Indonesia 'Bespomoćno', 'uplašeno', 'ljuto', 'svet mi se srušio'. Ovako su pojedine devojčice u Srbiji… »
Danas 14.10.2024
‘Bespomoćno’, ‘uplašeno’, ‘ljuto’, ‘svet mi se srušio’. Ovako su pojedine devojčice u Srbiji opisale kako su se osećale kada su postale žrtve digitalnog seksualnog nasilja. Napretkom tehnologije, ono svake godine dobija nove oblike, a žrtve govore da su… »
Vesti dana »

U Beogradu građani ispred zgrade Vlade, pristalice SNS kod obližnjih stranačkih prostorija
Beta pre 1 satjoš 134 povezane

Protesti u više gradova u Srbiji: U Beogradu blokiran put ka centru grada
Sputnik pre 32 minutajoš 53 povezane

Viši sud u Beogradu zamenio pritvor kućnim pritvorom bivšim ministrima Momiroviću i Vesiću u slučaju rekonstrukcije železničke pruge i pada nadstrešnice
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 27 povezanih

Avion predsednika Rusije sleteo na Aljasku, Tramp ga lično dočekao
Sputnik pre 32 minutajoš 39 povezanih