Povezane vesti
„Mi snaga naroda“ traži utvrđivanje autorskih prava na otkrivenim rudama litijuma
N1 Info 14.10.2024
Poslanička grupa Mi snaga naroda u Skupštini Srbije zatražila je da se utvrde autorska i imovinska prava profesorke Jelene Obradović, odnosno Rudarsko-geološkog fakulteta i kompanije Rio Sava Eksplorejšn, na otkrivenim rudama litijuma i bora, što će… »
Nestorovićev pokret traži utvrđivanje autorskih prava na otkrivenim rudama litijuma
Danas 14.10.2024
Poslanička grupa Mi snaga naroda u Skupštini Srbije zatražila je danas da se utvrde autorska i imovinska prava profesorke Jelene Obradović, odnosno Rudarsko-geološkog fakulteta i kompanije Rio Sava Eksplorejšn, na otkrivenim rudama litijuma i bora, što… »
Vesti dana »
Maloletni Beograđanin BACIO RUČNU BOMBU na Tehnički pregled “Jovalex”, uhapšen i nalogodavac
InfoKG pre 2 minutajoš 18 povezanih
Na Kopaoniku sneg i nula stepeni, u Zrenjaninu sunčano i 14 stepeni Celzijusa
RTV pre 27 minutajoš 20 povezanih
"Pucaju na nas" Napadnuti brodovi u Ormuskom moreuzu, Tramp objavio niz dramatičnih poruka, Iran u panici: "Ovo je zamka" (foto, video)
Blic pre 12 minutajoš 18 povezanih
Đedović: Održani sastanci sa operativnim timovima MOL-a, zatvoren određen broj pitanja
Insajder pre 1 satjoš 16 povezanih
Ovaj igrač Partizana je zbog partije protiv Zvezde proglašen za MVP-a kola ABA lige
Telegraf pre 7 minutajoš 22 povezane