Повезане вести

У проституцију сам загазила са 16 година Певачица шокриала признањем, открила детаље мрачне прошлости!

У проституцију сам загазила са 16 година Певачица шокриала признањем, открила детаље мрачне прошлости!

Ало 14.10.2024
Бивша ријалити учесница је јавно говорила о својој прошлости и признала који период живота памти као најтежи. Мина Врбашки својевремено је признала да се бавила проституцијом. Како је бивша ријалити учесница тада истакла, период… »
Наша старлета са 16 година завршила у паклу проституције: Не кајем се, обезбедила сам породицу

Наша старлета са 16 година завршила у паклу проституције: Не кајем се, обезбедила сам породицу

Нова 14.10.2024
: Мина Врбашки врло млада је закорачила у свет ријалитија, где је отворено говорила о својој мрачној прошлости. Мина је јавности постала позната када је објавила поруке и слике које јој је слао фолкер Шако Полумента, а онда је… »
"Са 16 година сам загазила у проституцију": Језиво сведочење водитељке Пинка, поменула је и своју мајку

"Са 16 година сам загазила у проституцију": Језиво сведочење водитељке Пинка, поменула је и своју мајку

Телеграф 14.10.2024
Препоручујемо. Мина Врбашки у ријалитију "Задруга" својевремено је признала да је била у канџама проституције. Мина је касније, једном приликом испричала детаље из своје прошлости. - На неки начин се кајем, на неки не, јер сам… »

Вести дана »