Povezane vesti

Građani besni i zgroženi - neko je posekao silno drveće u Nemanjinoj ulici! "Čula sam testeru, a onda videla osobu kako…

Građani besni i zgroženi - neko je posekao silno drveće u Nemanjinoj ulici! "Čula sam testeru, a onda videla osobu kako…

Blic 14.10.2024
U jednoj od najprometnijih ulica u Čačku u širem centru grada, u Nemanjinoj ulici, tokom noći došlo je do nezapamćenog vandalizma kada je za sada nepoznata osoba posekla stabla ispred jedne od zgrada. Vandal je na taj način posekao šest četinara… »
"Čula sam testeru, a potom videla kako beži": Čačani besni zbog ovoga FOTO

"Čula sam testeru, a potom videla kako beži": Čačani besni zbog ovoga FOTO

B92 14.10.2024
U jednoj od najprometnijih ulica u Čačku u širem centru grada, u Nemanjinoj, tokom noći došlo je do nezapamćenog vandalizma kada je za sada nepoznata osoba posekla stabla ispred jedne od zgrada. Vandal je na taj način posekao šest četinara, skoro… »
Neko je tokom noći posekao šest stabala u Nemanjinoj ulici

Neko je tokom noći posekao šest stabala u Nemanjinoj ulici

Glas Zapadne Srbije 14.10.2024
nezapamćenog vandalizma kada je za sada nepoznata osoba posekla stabla ispred jedne od zgrada. Vandal je na taj način posekao šest četinara, skoro posađenih koja su dostigla visinu od preko tri metra. - Čula sam testeru, kad sam pogledala korz… »
Čula sam testeru, a potom videla kako jedna osoba beži kroz haustor zgrade: Čačani iz Nemanjine ulice zgroženi prizorom…

Čula sam testeru, a potom videla kako jedna osoba beži kroz haustor zgrade: Čačani iz Nemanjine ulice zgroženi prizorom…

RINA 14.10.2024
Čula sam testeru, a potom videla kako jedna osoba beži kroz haustor zgrade: Čačani iz Nemanjine ulice zgroženi prizorom koji ih je zatekao, vandal posekao šest mladih stabala (FOTO) Čačak – U jednoj od najprometnijih ulica u Čačku u širem… »
Vandal usred noći posekao 6 stabala ispred zgrade u Čačku, zasadili ih stanari: Oglasila se komunalna policija

Vandal usred noći posekao 6 stabala ispred zgrade u Čačku, zasadili ih stanari: Oglasila se komunalna policija

Telegraf 14.10.2024
Preporučujemo. U Nemanjinoj ulici broj 72 u Čačku pre dve noći je nepoznato lice poseklo šest stabala ispred zgrade koje su zasadili i održavali stanari. Stabla su stara nekoliko godina i bila su preko tri metra visine koja su štitila stanare od… »

Vesti dana »