Повезане вести

Млади каратисти Зрењанина на светској сцени: Ввенецијанске светске карате борбе велико искуство

Млади каратисти Зрењанина на светској сцени: Ввенецијанске светске карате борбе велико искуство

Вечерње новости 14.10.2024
Венецијански бијенале светског каратеа, у виду Светског шампионата за кадете, јуниоре и млађе сениоре, био је сјајна прилика за стицање искуства наступа на најеминетнијим светским смотрама, за младе каратисте Зрењанина. Карате… »
"Из Савеза сам отишао по политичкој одлуци" Небојша Човић открио када ће Србија добити селектора кошаркашке репрезентације…

"Из Савеза сам отишао по политичкој одлуци" Небојша Човић открио када ће Србија добити селектора кошаркашке репрезентације…

Вечерње новости 14.10.2024
Нови председник Кошаркашког Савеза Србије Небојша Човић говорио је о многим актуелним темама везаним за српску кошарку. Фото: Тањуг/Раде Прелић На самом почетку гостовања на Н1 говорио је о својој бившој функцији у Звезди… »
Небојша Човић: Доста је 13 година у Звезди, мислим да смо направили добре резултате

Небојша Човић: Доста је 13 година у Звезди, мислим да смо направили добре резултате

Н1 Инфо 14.10.2024
Нови председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић био је гост емисије Н1 Студио ливе на Н1 телевизији. Гостовање можете погледати у приложеном видеу.… »
Човић: Никакве закулисне радње, селектор до краја месеца

Човић: Никакве закулисне радње, селектор до краја месеца

Спорт клуб 14.10.2024
Нови председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић био је гост емисије Н1 Студио ливе на Н1 телевизији. Небојша Човић говорио је о актуелним кошаркашким темама, плановима новог руководства Савеза и приоритетима. „Доста је 13… »
Човић: Звезда и Партизан имаће код мене исти третман, Пешић је приоритет за селектора, али увек имам и друго решење

Човић: Звезда и Партизан имаће код мене исти третман, Пешић је приоритет за селектора, али увек имам и друго решење

Данас 14.10.2024
Нови председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић био је гост емисије Н1 Студио ливе на Н1 телевизији. Небојша Човић је говорио о бројним актуелним кошаркашким темама. – Доста је 13 година у Звезди. Мислим да смо направили… »
"Србија ће најкасније до краја месеца имати селектора": Небојша Човић открио са ким преговара

"Србија ће најкасније до краја месеца имати селектора": Небојша Човић открио са ким преговара

Мондо 14.10.2024
Небојша Човић причао је о улози председника КСС, селектору, одласку из Црвене звезде... Небојша Човић постао је и званично председник кошаркашког савеза Србије 1. октобра. Добио је подршку делегата и преузео место првог човека… »
Човић: "Селектор? До краја недеље или месеца - имам друго решење"

Човић: "Селектор? До краја недеље или месеца - имам друго решење"

Б92 14.10.2024
Председник Кошаркашког Савеза Небојша Човић говорио је о многим темама везаним за српску кошарку. На самом почетку гостовања на Н1 говорио је о његовој бившој функцији у Звезди. "Доста је 13 година у Звезди. Мислим да смо… »
Човић брутално искрен: Никакве закулисне радње неће постојати, ево какво је стање са селектором!

Човић брутално искрен: Никакве закулисне радње неће постојати, ево какво је стање са селектором!

Хот спорт 14.10.2024
Први човек КС Србије гостовао на Н1 телевизијИ! Нови председник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић гостовао је на телевизији Н1, где је отворено причао о амбицијама, Црвеној звезди, те да ли ће бити мешања у рад тог клуба… »
„Србија мора да има 2 клуба, Звезда и Партизан су заслужили“

„Србија мора да има 2 клуба, Звезда и Партизан су заслужили“

Спорт клуб 14.10.2024
Небојша Човић, председник Кошаркашког савеза Србије, био је у поендељак гост емисије Н1 Студио Ливе на Н1 телевизији. Говорио је Човић о актуелним темама – пре свега о избору селектора мушке репрезентације, али и односима са… »

Вести дана »