Povezane vesti
„Mislim da se Đoković miri sa odustajanjem“: Čuveni Italijan oduševljen Sinerom, uporedio ga sa najboljima ikada
Nova 14.10.2024
: Adrijano Panata, čuveni italijanski teniser, ponovo je pričao o Janiku Sineru i Novaku Đokoviću i to posle njihovog duela u finalu Šangaja. Siner je u finalu Mastersa u Kini slavio sa 2:0 u setovima, a Đoković opet nije uspeo da dođe do brejk lopte u… »
“Mislim da se Đoković miri sa odustajanjem”
Vesti online 14.10.2024
Italijan Adrijano Panata u superlativu je govorio o zemljaku Janiku Sineru, smatrajući da je trenutni lider na ATP listi znatno bolji od Španca Karlosa Alkarasa. – Opet je pobedio, a neverovatnom igrom je potvrdio izuzetnu godinu. To je zbog napretka u… »
Panata: Mislim da se Đoković miri sa odustajanjem
Sport klub 14.10.2024
Italijan Adrijano Panata u superlativu je govorio o zemljaku Janiku Sineru, smatrajući da je trenutni lider na ATP listi znatno bolji od Španca Karlosa Alkaraza. „Opet je pobedio, a neverovatnom igrom je potvrdio izuzetnu godinu. To je zbog napretka u… »
Vesti dana »
"Mladi Kula": Napadnuti naši aktivisti, čuo se i pucanj, GP Bravo traži hitnu reakciju policije i tužilaštva
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 20 povezanih
Uživo Objavljene jezive scene rata; Rusi "gore"; Ukrajina je izdata FOTO/VIDEO
B92 pre 45 minutajoš 80 povezanih
Rekordan broj posmatrača na lokalnim izborima: Očekuje se nadmetanje za svaki glas
Vreme pre 56 minutajoš 25 povezanih
Promena vremena u Srbiji: toplo i vetrovito sa kišom i najavom obilnih padavina i zahlađenja
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 42 povezane
Studenti u klin, MUP u ploču: Policija tvrdi da su u Kuli napadnuti aktivisti SNS koji su čuvali "propagandni materijal"
Glas Zaječara pre 16 minutajoš 18 povezanih