Povezane vesti
„Mislim da se Đoković miri sa odustajanjem“: Čuveni Italijan oduševljen Sinerom, uporedio ga sa najboljima ikada
Nova 14.10.2024
: Adrijano Panata, čuveni italijanski teniser, ponovo je pričao o Janiku Sineru i Novaku Đokoviću i to posle njihovog duela u finalu Šangaja. Siner je u finalu Mastersa u Kini slavio sa 2:0 u setovima, a Đoković opet nije uspeo da dođe do brejk lopte u… »
“Mislim da se Đoković miri sa odustajanjem”
Vesti online 14.10.2024
Italijan Adrijano Panata u superlativu je govorio o zemljaku Janiku Sineru, smatrajući da je trenutni lider na ATP listi znatno bolji od Španca Karlosa Alkarasa. – Opet je pobedio, a neverovatnom igrom je potvrdio izuzetnu godinu. To je zbog napretka u… »
Panata: Mislim da se Đoković miri sa odustajanjem
Sport klub 14.10.2024
Italijan Adrijano Panata u superlativu je govorio o zemljaku Janiku Sineru, smatrajući da je trenutni lider na ATP listi znatno bolji od Španca Karlosa Alkaraza. „Opet je pobedio, a neverovatnom igrom je potvrdio izuzetnu godinu. To je zbog napretka u… »
Vesti dana »
Novi kvar na magistralnom cevovodu: Samo što je voda došla, pojavio se nov problem!
Blic pre 28 minutajoš 32 povezane
(Video) Policija ih hapsila od Niša do Novog Sada! Pogledajte kako su pali osumnjičeni da su oštetili državu za 200 miliona
Blic pre 13 minutajoš 24 povezane
Stigla vremenska prognoza za jun: Srbiju čeka mnogo topliji mesec nego što je normalno
Nova pre 3 satajoš 18 povezanih
Projektno sufinansiranje: RTV Vranje i Vranjska plus među milionerima
Vranje news pre 58 minutajoš 9 povezanih