Povezane vesti
"Beži od mene! Sram vas bilo" Kijevljani sposobni za vojsku došli na rok koncert, evo kako ih je tamo sačekala vojna policija…
Kurir 14.10.2024
Ukrajinska vojna policija zadužena za regrutaciju ciljano obilazi mesta po prestonici Kijevu gde pritvara muškarce sposobne za vojsku koji su bez odgovarajućih dokumenata. Dejli mejl navodi da njih regruteri prisilno odvode u ukrajinsku vojsku. Na snimku… »
„Beži od mene!“ Ukrajinski vojni regruti hvataju muškarce u racijama i teraju da se regrutuju
Nova 14.10.2024
: Ukrajinski vojni regruti pokrenuli su ciljane racije na restorane, tržne centre i rok koncert tokom vikenda u Kijevu, pritvarali muškarce i terali da se regrutuju. Na snimku se čini da policajci nasilno zatvaraju neke muškarce. „Beži od mene!“ jedan… »
Vesti dana »
Ministar energetike SAD: Ukidanjem sankcija, iranska nafta može da se isporučuje u Aziju
Beta pre 3 satajoš 39 povezanih
U Sremskoj Mitrovici uhapšeno dvoje zbog kokaina, u Rumi mladić zbog krađa
Šabačke novosti pre 6 satijoš 64 povezane
Povodom Ramazanskog bajrama, upućujem čestitke svim Nišlijama i gostima grada koji su islamske vere
Gradski portal 018 pre 2 satajoš 32 povezane
'Čovek drugog sveta': Odlazak Bože Koprivice, pisca, dramaturga i velikog navijača Partizana
BBC News pre 1 satjoš 22 povezane