Povezane vesti

Stojković pred Španiju: Isto kao u Beogradu? Može i drugačije...

Politika 14.10.2024
KORDOBA - Ne znam da li nas očekuje slična ili ista utakmica kao u Beogradu. To zavisi od terena, od mnogo faktora, ali može da se igra i drugačije, u drugom sistemu, sa drugim zamislima, rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan… »
Ovo niste mogli da vidite u TV prenosu: Evo šta je Aleksandar Mitrović uradio posle gola na meču Srbija - Švajcarska…

Ovo niste mogli da vidite u TV prenosu: Evo šta je Aleksandar Mitrović uradio posle gola na meču Srbija - Švajcarska…

Večernje novosti 14.10.2024
Srpski fudbaleri su oduševili čitavu zemlju trijumfom nad Švajcarcima u Ligi nacija, a gol koji je postigao najbolji strelac "orlova" svih vremena, Aleksandar Mitrović, imao je i emotivni "nastavak". Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije Podsetimo, ove… »
"Ta Reč mi nije prioritet!" DŽaka objasnio zašto nije šutirao penal protiv Srbije

"Ta Reč mi nije prioritet!" DŽaka objasnio zašto nije šutirao penal protiv Srbije

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Švajcarsku rezultatom 2:0 u trećem meču dvizije A Lige nacija, a jedan od ključnih momenata bio je promašeni penal Brila Emboloa. Sada se oglasio kapiten "sajdžija" Granit Džaka i otkrio zašto on nije… »

Sportski žurnal 14.10.2024
Srbija sutra od 20.45 gostuje evropskom šampionu protiv kojeg je na startu takmičenja odigrala bez pogodaka u Beogradu. - Ne znam da li nas očekuje slična ili ista utakmica kao u Beogradu. To zavisi od terena, od mnogo faktora, ali može da se igra i… »
Stojković: "Ni euforija, ni depresija! Možemo i drugačije protiv Španije..."

Stojković: "Ni euforija, ni depresija! Možemo i drugačije protiv Španije..."

Sportske.net 14.10.2024
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi rekao je uoči duela sa Španijom u Ligi nacija da ne zna da li će utakmica biti slična onoj koja je odigrana u prvom kolu. Srbija u utorak od 20.45 gostuje evropskom šampionu protiv… »
Stojković pred Španiju: Isto kao u Beogradu? Može i drugačije…

Stojković pred Španiju: Isto kao u Beogradu? Može i drugačije…

Vesti online 14.10.2024
Ne znam da li nas očekuje slična ili ista utakmica kao u Beogradu. To zavisi od terena, od mnogo faktora, ali može da se igra i drugačije, u drugom sistemu, sa drugim zamislima, rekao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi… »
Piksi pred Španiju: „Moramo da iskoristimo prostor kada protivnik stoji visoko!“

Piksi pred Španiju: „Moramo da iskoristimo prostor kada protivnik stoji visoko!“

Hot sport 14.10.2024
Putuju u Španiju nakon veoma bitne pobede, pre svega na moralnom planu! Srbija sustra igra duel Lige nacija protiv aktuelnog prvaka Evrope, selekcije Španije. Atmosfera je dobro, s obzirom da smo u prvom meču ovog reprezentativnog prozora savladali… »
Dragan Stojković o luki joviću: „Nije slučajno potpisao za Real Madrid!“

Dragan Stojković o luki joviću: „Nije slučajno potpisao za Real Madrid!“

Hot sport 14.10.2024
On u šanse ulazi, ali su mu potrebni golovi, kako bi se vratio u formu po kojoj ga svi pamte! Srbija sustra igra duel Lige nacija protiv aktuelnog prvaka Evrope, selekcije Španije. Atmosfera je dobro, s obzirom da smo u prvom meču ovog reprezentativnog… »
Stojković pred meč u Kordobi: Španija je ekipa koja dominira protiv svake ekipe, tako je bilo i u Beogradu

Stojković pred meč u Kordobi: Španija je ekipa koja dominira protiv svake ekipe, tako je bilo i u Beogradu

Euronews 14.10.2024
Fudbaleri Srbije će gostovati Španiji u utorak od 20.45 (TV Arena 1 Premium) u četvrtom kolu Grupe 4 A Lige nacija. Selektor Dragan Stojković je istakao kako ne zna kako će izgledati ovaj meč i da li bi mogao da bude isti kao onaj u Beogradu… »
Piksi najavio promene: "Nije slučajno potpisao za Real..."

Piksi najavio promene: "Nije slučajno potpisao za Real..."

B92 14.10.2024
Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalera Srbije, najavio je promene pred meč sa Španijom. Srbija u utorak od 20.45 gostuje Španiji u Kordobi u meču četvrtog kola Lige A Lige nacija. Taj duel odigraće se samo nekoliko dana nakon velike pobede nad… »
Jović nije slučajno bio u Real Madridu! Španci hteli od Piksija da čuju šta se događa sa Lukom

Jović nije slučajno bio u Real Madridu! Španci hteli od Piksija da čuju šta se događa sa Lukom

Mondo 14.10.2024
Napadač reprezentacije i njegova loša forma bili su tema konferencije Dragana Stojkovića Piksija u Kordobi, pred meč Španija - Srbija. Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković samouvereno je poručio Špancima u Kordobi: "Došli smo da… »
"Možemo mi i drugačije!" Piksi pred Španija - Srbija: Svi to porede...

"Možemo mi i drugačije!" Piksi pred Španija - Srbija: Svi to porede...

FUDBALERI Srbije nakon pobede nad Švajcarskom (2:0) nastavljaju takmičenje u Ligi nacija. "Orlovi" u 4. kolu igraju protiv šampiona Evrope, selekcije Španije. Očekivanja pred ovaj duel izneo je selektor Dragan Stojković Piksi. FOTO: Tanjug/Nemanja… »
Srbija na Španiju u Kordobi kao isto jelo sa drugim sastojcima

Srbija na Španiju u Kordobi kao isto jelo sa drugim sastojcima

Sportske.net 14.10.2024
Pobeda nad Švajcarskom u Leskovcu ohrabrila je reprezentaciju Srbije koja nakon tri odigrana kola u A diviziji Lige nacija ima četiri osvojena boda. Trijumfu nad "Sajdžijama" prethodio je remi protiv novopečenog prvaka Evrope u Beogradu gde je… »
Španski fudbaler Jamal nije teže povređen, ali propušta utakmicu protiv Srbije

Španski fudbaler Jamal nije teže povređen, ali propušta utakmicu protiv Srbije

Radio sto plus 14.10.2024
On je podvrgnut testovima nakon što je napustio nacionalni tim posle meča sa Danskom u Ligi nacija. Reprezentacija Španije je saopštila da je 17-godišnji napadač vraćen u svoj klub kako bi izbegao rizik od pogoršanja povrede. Barselona nije navela… »
Otkriveno: Evo za šta Piksi koristi Ligu nacija

Otkriveno: Evo za šta Piksi koristi Ligu nacija

Fudbalski trener Dragan Okuka izjavio je danas da se reprezentacija Srbije trijumfom protiv Švajcarske vratila na pobednički put, i otkrio za šta njegov imenjak, selektor Stojković, zapravo koristi Ligu nacija. FOTO: Tanjug/AP Podsetimo, ove subote… »
Jedna od tema dana u Rusiji: Ruski mediji o utakmici u Leskovcu i predsedniku Vučiću (foto)

Jedna od tema dana u Rusiji: Ruski mediji o utakmici u Leskovcu i predsedniku Vučiću (foto)

Ove subote, 12. oktobra 2024, u Leskovcu je fudbalska reprezentacija Srbije pobedila Švajcarsku u Ligi nacija, na oduševljenje i svih okupljenih na tamošnjem stadionu "Dubočica", ali i širom sveta gde se navijalo za Srbe. Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC… »
"Piksi nas nije nadmudrio, a Srbi se uplašili": Albanac sa Kosova digao glas, Džaki nema oproštaja

"Piksi nas nije nadmudrio, a Srbi se uplašili": Albanac sa Kosova digao glas, Džaki nema oproštaja

Mondo 14.10.2024
Bivši reprezentativac Švajcarske Valon Behrami u kolumni udario na Granita Džaku, Murata Jakina i ostale zbog poraza od Srbije. Ističe da ih nije Piksi nadmudrio, nego da nisu imali dobar plan niti vatru u sebi. Fudbalska reprezentacija Srbije… »
"Vlahović ima porodične probleme i ja ih znam": Bivši selektor stao u odbranu Piksija, nije bojkot!

"Vlahović ima porodične probleme i ja ih znam": Bivši selektor stao u odbranu Piksija, nije bojkot!

Mondo 14.10.2024
Dragan Okuka ubeđen da se Dušan Vlahović vraća u reprezentaciju Srbije već u novembru. Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Švajcarsku 2:0 (1:0) i to bez nekoliko vrlo važnih igrača. Između ostalog, nije bilo najskupljeg srpskog fudbalera… »

Vesti dana »