Povezane vesti

Nenad Krstić: „Prepoznao sam ogromnu energiju Nebojše Čovića – i ja sutra idem na utakmicu Partizana“

Nenad Krstić: „Prepoznao sam ogromnu energiju Nebojše Čovića – i ja sutra idem na utakmicu Partizana“

Hot sport 14.10.2024
„Uvek sam se ponosio iz kog kluba dolazim“ Navijači Partizana nisu najbolje prihvatili odluku bivšeg košarkaša Nenada Krstića da preuzme funkciju potpredsednika u Košarkaškom savezu Srbije (KSS) u mandatu Nebojše Čovića, bivšeg predsednika… »
Nenad Krstić: ''Prepoznao sam energiju Nebojše Čovića, nisam ostrašćen, sutra idem na utakmicu Partizana''

Nenad Krstić: ''Prepoznao sam energiju Nebojše Čovića, nisam ostrašćen, sutra idem na utakmicu Partizana''

Sportske.net 14.10.2024
Mnogi navijači Partizana su zamerili Nenadu Krstiću, nekadašnjem centru crno-belih što je ove jeseni prihvatio da uđe u Košarkaški savez, gde će obavljati ulogu jednog od najbližih saradnika doskorašnjeg predsednika Crvene zvezde Nebojše… »
"Neko je bio predsednik Partizana, pa je išao na proslave i mečeve": Čović progovorio o odnosu sa crno-belima

"Neko je bio predsednik Partizana, pa je išao na proslave i mečeve": Čović progovorio o odnosu sa crno-belima

Mondo 14.10.2024
Nebojša Čović pričao je o odnosu košarkaškog saveza Srbije sa Partizanom sada kada je on na čelu krovne srpske košarkaške organizacije. Nebojša Čović postao je predsednik košarkaškog saveza Srbije i to je izazvalo burnu reakciju KK Partizan… »
Predsednik Partizana o predsedniku KSS: Nema Čovića u Zvezdi, nema problema

Predsednik Partizana o predsedniku KSS: Nema Čovića u Zvezdi, nema problema

Danas 14.10.2024
Predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je da veruje da će se odlaskom Nebojše Čovića iz Crvene zvezde popraviti odnosi između dva najveća srpska kluba. Mijailović ističe da će Čović, koji je izabran za predsednika Košarkaškog saveza… »

Vesti dana »