Повезане вести

Тукли се, судија се бацио на њих, сада их је стигла казна упркос тврдњи да није било угриза (видео)

Тукли се, судија се бацио на њих, сада их је стигла казна упркос тврдњи да није било угриза (видео)

Спортски журнал 14.10.2024
Тарик Биберовић и Елајџа Брајант суспендовани због туче у евролигашком дербију два истанбулска тима. Кошаркаш Фенербахчеа Тарик Биберовић и играч Ефеса Елајџа Брајант пропустиће по једну утакмицу Евролиге због физичког окршаја… »
Биберовић: "Нисам желео да инцидент ескалира"

Биберовић: "Нисам желео да инцидент ескалира"

Б92 14.10.2024
Кошаркаш Фенербахчеа Тарик Биберовић дао је своје виђење ситуације са утакмице против Анадолу Ефеса када је имао инцидент са Илајџом Брајанту. Кошаркаш Анадолу Ефеса је током физичког сукоба угризао Биберовића, што је изазвало… »
Евролига казнила Биберовића и Брајанта: По меч суспензије за кошаркаше Фенербахчеа и Ефеса

Евролига казнила Биберовића и Брајанта: По меч суспензије за кошаркаше Фенербахчеа и Ефеса

Еуроневс 14.10.2024
Кошаркаш Фенербахчеа Тарик Биберовић и Елајџа Брајант из Ефеса суспендовани су на по једну утакмицу у Евролиги, саопштило је вечерас руководство такмичења. Биберовић и Брајант су суспендовани због физичког окршаја на мечу… »
Биберовић као Кампацо, играће против Звезде?

Биберовић као Кампацо, играће против Звезде?

Спортске.нет 14.10.2024
Кошаркаш Фенербахчеа Тарик Биберовић и кошаркаш Анадолу Ефеса Елајџа Брајант пропустиће по једну утакмицу Евролиге због физичког окршаја који се десио на прошлој утакмици ова два клуба, пренела је данас Евролига. Биберовић је… »
Евролига суспендовала Биберовића и Брајанта због туче

Евролига суспендовала Биберовића и Брајанта због туче

Спорт клуб 14.10.2024
Кошаркаш Фенербахчеа Тарик Биберовић и играч Ефеса Илајџа Брајант кажњени су новчано и суспензијом у трајању од једног меча због инцидента који су изазвали у дербију Истанбула у другом колу Евролиге. Евролигу гледајте… »
Још један играч фенера пропушта дуел са Звездом?! Евролига изрекла суспензију због скорашње туче Брајанта и Биберовића…

Још један играч фенера пропушта дуел са Звездом?! Евролига изрекла суспензију због скорашње туче Брајанта и Биберовића…

Хот спорт 14.10.2024
Тарик Биберовић вероватно пропушта дуел са Звездом! Кошаркаш Фенербахчеа, Тарик Биберовић, неће бити у саставу за меч против Црвене звезде због изречене суспензије. Наиме, Биберовић је кажњен због физичког сукоба са Елајџом… »
Фенер додатно ослабљен против Звезде - Евролига изрекла нову суспензију!

Фенер додатно ослабљен против Звезде - Евролига изрекла нову суспензију!

Б92 14.10.2024
Кошаркаш Фенербахчеа Тарик Биберовић пропустиће утакмицу против Црвене звезде због суспензије. Биберовић је суспендован на једну утакмицу због физичког окршаја са Елајџом Брајантом у дуелу Фенера и Ефеса у другом колу Евролиге… »
Звезда добила одличну вест: Пред меч са Фенербахчеом у Евролиги ређају се радосни моменти за црвено-беле

Звезда добила одличну вест: Пред меч са Фенербахчеом у Евролиги ређају се радосни моменти за црвено-беле

Вечерње новости 14.10.2024
ФЕНЕРБАХЧЕ на мечу са Црвеном звездом неће моћи да рачуна на повређене Скотија Вилбекина и Марка Гудурића, а сад се за тим из Истанбула појавио нови проблем. ФОТО: Профимедиа Наиме, утакмицу против црвено-белих пропустиће и Тарик… »
"Биће фајт!" Љубимац "делија" Бобан Марјановић пред Фенербахче - Црвена звезда у Евролиги

"Биће фајт!" Љубимац "делија" Бобан Марјановић пред Фенербахче - Црвена звезда у Евролиги

Вечерње новости 14.10.2024
Црвена звезда гостује Фенербахчеу у оквиру трећег кола Евролиге, а некадашњи центар црвено-белих а сада кошаркаш Фенера Бобан Марјановић говорио је о овом мечу уз доста емоција. Фото: Профимедиа Пред меч, он је говорио за… »
„Кад си ми рекао Бобане, помислио сам да ме зове жена“

„Кад си ми рекао Бобане, помислио сам да ме зове жена“

Спорт клуб 14.10.2024
Пред дуел Фенербачеа и Црвене звезде у трећем колу Евролиге за Спорт Клуб је говорио и Бобан Марјановић. Од приче о емоцијама и мотиву у мечу против Звезде, повреди Марка Гудурића, о пилетни за навијаче у НБА до најаве утакмице и… »
Шарас за СК: Против Звезде је увек тешко, у ЕЛ се сви знамо

Шарас за СК: Против Звезде је увек тешко, у ЕЛ се сви знамо

Спорт клуб 14.10.2024
Тренер Фенербахчеа Шарунас Јасикевичијус говорио је за Спорт Клуб пред дуел његовог тима са Црвеном звездом у трећем колу Евролиге. Јасикевичијус је потврдио вест о повреди Марка Гудурића, говорио је и о Бобану Марјановићу и… »

Вести дана »