Povezane vesti
Otac ubio Saru (10) od batina pa se javio britanskoj policiji iz Pakistana: „Zakonito sam je kaznio, umrla je „
Nova 14.10.2024
: Otac Sare Šarif, desetogodišnje devojčice koja je pronađena mrtva u svojoj kući u Velikoj Britaniji, priznao je policiji da je ubio od batina. Tužioci su danas na prvom danu suđenja pred porotom izneli da je Urfan Šarif (42) rekao policiji da je ćerku… »
Saru (10) otac ubio od batina! Devojčica pronađena mrtva u kući u Britaniji, jezive reči odzvanjaju sudnicom: "Zakonito sam je…
Blic 14.10.2024
Otac Sare Šarif, desetogodišnje devojčice koja je pronađena mrtva u svojoj kući u Velikoj Britaniji, priznao je policiji da je ubio od batina. Tužioci su danas na prvom danu suđenja pred porotom izneli da je Urfan Šarif (42) rekao policiji da je ćerku… »
Otac priznao policiji da je ubio malu Saru (10) nakon što je pobegao iz zemlje: "Legalno sam je kaznio"
Telegraf 14.10.2024
Preporučujemo. Otac Sare Šarif (10) rekao je policiji da je "ubio svoju ćerku", tvrdeći da ju je "legalno kaznio, i ona je umrla", nakon što je pobegao u Pakistan, rečeno je danas na sudu u Velikoj Britaniji. Urfan Šarif je nakon ubistva ćerke pobegao u… »
Vesti dana »

(VIDEO) Objavljen video snimak osumnjičenog za ubistvo Čarlija Kirka kako beži sa lica mesta
N1 Info pre 51 minutajoš 31 povezana

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 1 satjoš 24 povezane

uživo RAT U UKRAJINI Najmanje dve osobe poginule u ruskom raketnom napadu na Sumsku oblast
Euronews pre 26 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 51 minutajoš 21 povezana

Okupio pola estrade: Evo ko je sve sinoć bio na proslavi punoletstva ćerke Saše Matića
Nova pre 50 minutajoš 17 povezanih